OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

6/9/08

ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ...

Print this post


Έκλεισαν στα 19.159 τα διαρκείας .. Για τη φετινή χρονιά, όποιος πρόλαβε τον ΠΑΟΚ είδε!

Χωρίς να έχω καμία διάθεση να περιαυτολογήσω σαν Παοκτσής για το λαό αυτής της ομάδας, χωρίς να «τη βρίσκω» με τις μόνιμες αναφορές στον κόσμο του ΠΑΟΚ, σήμερα μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι και ο πιο συγκρατημένος ποδοσφαιρόφιλος δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στο μεγαλείο αυτού του λαού και να αναλογιστεί που μπορεί να φτάσει αυτή η τρέλα τα επόμενα χρόνια.

Ακόμη και αυτός λοιπόν, ο σκληρός κριτής Παοκτσής και μη, ουδέτερος φίλαθλος ή δημοσιογράφος, που μένει ασυγκίνητος μπροστά στα επιτεύγματα αυτής της ομάδας, δεν μπορεί να μην μείνει άφωνος μπροστά σ’ αυτό που πέτυχε φέτος το καλοκαίρι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Μετά από μία τραγική χρονιά, για πολλούς η χειρότερη της ιστορίας του ΠΑΟΚ, με μόλις ένα διπλό κι αυτό στη Θεσσαλονίκη, με απίστευτες ήττες οι οποίες υπό άλλες συνθήκες θα διώχναν προπονητές και θα ρίχναν διοικήσεις. Έχοντας αβάσταχτα χρέη, τελεσίδικες αποφάσεις, απλήρωτους παίχτες προ 6τιας, κάθε τόσο κατάπτωση εγγυητικής, επιταγές που εμφανίζονταν συχνά από διάφορους και απαιτούσαν χρήματα από την ΠΑΕ και μέσα σε όλα αυτά την ομάδα να τερματίζει 9η, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε, δεν φοβήθηκε, δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό να πιστεύει σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια.

Το επιστέγασμα αυτής της στήριξης από όλο αυτό τον κόσμο ανακοινώθηκε σήμερα με έναν απλό αριθμό. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής και παράλληλα τελευταίας ημέρας διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (στην οποία δόθηκε παράταση τεσσάρων ωρών .. από τις 17:00 τελικά τα γραφεία έκλεισαν στις 21:00 ώστε να προλάβουν να εξυπηρετηθούν και οι 639 που βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ) το κοντέρ μετά την συνολική καταμέτρηση, σταμάτησε στις 19.159 εισιτήρια διαρκείας.

Σε ένα γήπεδο που όλοι γνωρίζουμε ότι «έφαγε» τα ψωμιά του και δεν μπορεί να χωρέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά την περσινή απίστευτη χρονιά που ελπίζουμε πως δεν θα ξαναχρειαστεί να ζήσουμε, τα διαρκείας αυξήθηκαν κατά σχεδόν 7.000 σε σχέση με πέρυσι και κατέγραψαν νέο ρεκόρ στη ιστορία του ΠΑΟΚ.

Τυχεροί και προνομιούχοι πρέπει να θεωρούνται οι 19.159 Παοκτσήδες που προνόησαν και εξασφάλισαν τη θέση τους στο «ναό» και οπλισμένοι με πολύ υπομονή οι υπόλοιποι.

Τα σολντ άουτ φέτος αναμένεται να είναι πολύ συχνό φαινόμενο, μιας και τα 9.500 εισιτήρια που θα διατίθενται σε κάθε παιχνίδι δεν μπορούν να καλύψουν σε καμία περίπτωση τον κόσμο που θα θελήσει να συμμετέχει στη γιορτή και παράλληλα τη νέα εποχή του ΠΑΟΚ.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, προβλέπεται να γίνει κυριολεκτικά μάχη για ένα «μαγικό χαρτάκι», ενώ οι ουρές πρόκειται να δημιουργηθούν αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων.

Μόνο να φανταστεί κάποιος μπορεί, το τι θα συμβεί του χρόνου αν φέτος η ομάδα επιτύχει τους στόχους της φέτος. Το να γεμίσει όλη η Τούμπα με διαρκείας πλέον φαντάζει ρεαλιστικό και ταυτόχρονα πιθανό σενάριο.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 7.Σεπτ.2008 οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο ή έχουν καταθέσει αίτηση αγοράς εισιτηρίου μέχρι και τις 31/7/08 μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από την Κυριακή 7.Σεπτ.2008 (ώρες λειτουργίας: 10:00 - 16:00) έως και Πέμπτη 11.Σεπτ.2008 (ώρες λειτουργίας καθημερινών: 10:00 - 20:00).

Την Παρασκευή 12.Σεπτ.2008 και το Σάββατο 13.Σεπτ.2008 θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας ή κατέθεσαν αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας από την 1.Αυγ.2008 έως και την Παρασκευή 5.Σεπτ.2008.

Για την παραλαβή της κάρτας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, η απόδειξη αγοράς και το παραστατικό του εισιτηρίου διαρκείας. Διευκρινίζεται ότι η διάθεση των καρτών στους κατόχους θα συνεχιστεί και μετά τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και μέχρι την ολοκλήρωσή της.

9 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Andreas 6/9/08 13:04  

Και τους έλεγα τους υπόλοιπους της παρέας ότι εδώ πέρυσι με 12.000 διαρκείας δυσκολεύονταν να βρούνε εισιτήριο φέτος δεν είχανε πρόβλημα; Αλλά όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Τώρα μην κλαίγονται όταν θα έχουνε προβλήματα να βρούνε εισιτήριο ακόμα και σε θεωρητικά "δίχως ενδιαφέρον" παιχνίδια... Στην ταράτσα απέναντι τώρα!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ 6/9/08 14:09  

Έρχονται καλύτερες μέρες καρντάσι novito ;-)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ 6/9/08 14:11  

Για καλύτερες μέρες...

NOVITO 6/9/08 15:56  

Αντρέα ακριβώς όπως τα λες....
Ζαγόρ βάλε και αερόστατα πάνω απ το γήπεδο λέμεεεε.....

NOVITO 6/9/08 15:57  

άθλιοι σε αυτό πιστεύουμε όλοι....

Panagiotis 6/9/08 21:31  

Πουλάω ένα διαρκείας για την 3, μαζί με ένα περσινό πάλι για την 3, αχρησιμοποίητο. Τιμή? Ανεκτίμητο ;ο)

NdN 6/9/08 22:56  

Οι καλύτερες μέρες ήρθαν. Και είμαστε εκεί για να τις ζήσουμε.

Να σου πω την αλήθεια ταλαντεύτηκα αν πρέπει να κρατήσω το διαρκείας μου στο Λονδίνο ή πρέπει να το αφήσω σε κάποιον να πηγαίνει. Χρόνια τώρα δεν έλειπε το διαρκείας μου από το πορτοφόλι μου. Φέτος το σκέφτηκα διπλά. Δεν κάνει να λείπει ούτε 1. Ακόμα και αυτός είναι πολυτέλεια. Το άφησα. Να πω την αμαρτία μου του μπάσκετ δεν μπορώ. Μόλις το αγοράσω θα μου το στείλουν στο Λονδίνο. Δεν κάνει να μην έχω διαρκείας του ΠΑΟΚ πάνω μου.

Για τον ΠΑΟΚ ξεχνιέμαι και γράφω πολλά και άσχετα. Γι αυτό και δεν έχω ανεβάσει ποτέ τίποτα στο δικό μου μπλογκ...

Θα την γιορτάσουμε τη φετινή χρονιά. Θα έχουμε και ήττες, θα έρθουν και δυσκολίες, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε εκεί. Και του χρόνου, αν μπορέσεις θα κεράσω τις μπύρες στο εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη....αν μπορέσεις εσύ, γιατί εγώ θα είμαι εκεί!

Σταματάω εδώ. Καλό βράδυ ρε Παοκι!

NOVITO 7/9/08 14:00  

panagioti λέγε τέτοια και βλέπω να δοκιμάζει κανείς το "...και σκότωσα για ένα εισιτήριο..."

NOVITO 7/9/08 14:02  

ndn πρέπει να στο ανέφερα κι άλλη φορά...για ΠΑΟΚ γράψε όσο θες και μη μασάς....

αρκετά καλή η σκέψη σου για το διαρκείας στη μπάλα...δε γίνεται να λείπει ούτε ένας...για το μπάσκετ δυστυχώς ακόμα έχουμε βήματα...

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...

OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP