OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

3/9/08

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...

Print this post

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του ΠΑΟΚ έφτασε στην Πολωνία προκειμένου να αγωνιστεί στην πρώτη φάση των ομίλων του Champions League.

Αναχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ σήμερα στις 05.30 το πρωί για Βρότσλαβ της Πολωνίας, όπου θα συμμετέχει στην πρώτη φάση των ομίλων του Champions League γυναικών, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2007-08 σε διπλό τελικό εναντίον της Καλλιθέας.

Η αποστολή της ομάδας μας:

2. Χατζηαγγέλου Κατερίνα, 3. Αρβανιτάκη Ανθούλα, 5. Tomic Dragana, 6. Αδαμάκη Ρία, 7.Βλασειάδου Ειρήνη, 8. Χατζηγιαννίδου Ειρήνη, 11. Παντελειάδου Ναταλία, 15. Καλογεράκη Νικολέτα, 16. Γκατζογιαννη Γλυκερία, 17. Σπυρου Κατερίνα, 18. Παπάζογλου Μυρτώ, 21. Τσιαπάνου Κατερίνα, 23. Κυνοσίδου Κυριακή, 24. Τσελέκογλου Γιώτα, 25. Κωνσταντίνου Στέφη, 26. Κώττα Γωγώ, 45. Γκλάγκου Γωγώ.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας και περίπου 10 μέρες πριν η επιθετικός της ομάδας Βαλέρια Φιλιππίδου τραυματίστηκε (ρήξη χιαστών) και η διάρκεια της αποθεραπείας της υπολογίζεται σε 6 μήνες. Το Paokmania εύχεται στην Βαλέρια ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατή.

Επίσης να σημειώσουμε ότι την αποστολή θα ακολουθήσει η τερματοφύλακας Παπακωνσταντίνου Ανθή, η οποία όμως δεν μπορεί να αγωνισθεί λόγω ηλικίας.

Τέλος, την αποστολή θα ακολουθήσουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Dimitrijevis Jelenaa (Masinac Σερβία), Χατζηαγγέλου Κατερίνα και Μουρατίδου Ελένη (Ηρακλής Αμπελοκήπων) και Κλάγκου Γεωργία (Ηρακλής Πτολεμαΐδας) οι οποίες όμως δεν θα αγωνισθούν επίσης.

Προπονήτρια της ομάδας η Souzana Stanojevic.


Στην διοργάνωση υπάρχουν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Στην πρώτη φάση των ομίλων, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 4/9/08 την FC Levadia Tallin από την Εσθονία, στις 6/9/08 την WFC Naftocomic Kalush από την Ουκρανία και τέλος στις 9/9/08 την KS AZS Wroclaw από την Πολωνία.

Ευχόμαστε όλοι στην επί τρία συνεχή χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του ΠΑΟΚ καλή επιτυχία. Και για να μπούμε στο κλίμα, ένα βίντεο από τον 1ο τελικό εναντίον της Καλλιθέας στο γήπεδο του Ευόσμου στις 16/5/08.

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP