OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

26/8/08

Άτυχος ο Γιαννακίδης....

Print this post

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του δικεφάλου λίγες μόλις μέρες μετά την έναρξη των προπονήσεων της ομάδας. Στην τελευταία προπόνηση στο κλειστό της Πυλαίας πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι και σε ανύποπτη φάση, ο Μιχάλης Γιαννακίδης στην προσπάθειά του να πάρει το αμυντικό ριμπάουντ ένοιωσε έναν πόνο στο αριστερό γόνατο.

Σήμερα το πρωί εξετάστηκε από το γιατρό της ομάδας, Κώστα Σαμαρά για να επιβεβαιωθούν οι χειρότεροi φόβοι του τεχνικού team του δικεφάλου. Ο Μιχάλης Γιαννακίδης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ παθαίνει κάτι τέτοιο αφού τον ίδιο τραυματισμό αλλά στο δεξί γόνατο είχε υποστεί και ως παίκτης της ΜΕΝΤ. Όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ συμπαρίστανται στον άτυχο νεαρό καλαθοσφαιριστή, που θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης από τον χειρούργο ορθοπεδικό Κώστα Σαμαρά, το πρωί της Πέμπτης (28/8).

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP