OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

26/7/08

Print this post

Αγαπητά ΠΑΟΚια,
Θα ήθελα να επισημάνω την ευθύνη που έχουμε σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ πια για την πορεία της ομάδας.

Κατ αρχήν μερικές κρίσιμες επισημάνσεις:

Η διοίκηση Ζαγοράκη αποδείχτηκε η καλύτερη διοίκηση όλων των εποχών και όλων των ελληνικών ομάδων φέτος.

Όχι από πλευράς τίτλων και επιτυχιών αλλά γιατί:

Πήρε μια ομάδα με τεράστια χρέη μηδενική αυτοπεποίθησης οπαδών και κυρίως παιχτών, αλλά και με μηδαμινό δικό της κεφάλαιο από πίσω.

Τι κατάφερε;

Κατάφερε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον κόσμο και παρόλο που η ομάδα αγωνιστικά ήταν η χειρότερη των τελευταίων χρόνων οι οπαδοί:

Δεν έδιωξαν τον προπονητή,

Δεν δημιούργησαν επεισόδια που θα διέλυαν την ομάδα,

Άντεξαν στον υπόγειο πόλεμο κατά Ζαγοράκη και στην ειρωνεία και λάσπη που κάποιοι του έριχναν (Που θα βρεί χρήμα ο Ζαγοράκης να ξεχρεώσει τον ΠΑΟΚ; κτλ κτλ) και δεν αμφισβήτησαν την διοίκηση του.

Με οικονομική βάση τον κόσμο αρχικά, και έξυπνες κινήσεις σε εμπορικό επίπεδο (Χριστοδουλόπουλος κτλ) κατάφερε το ακατόρθωτο για πολλούς: ΝΑ εξυγιανθεί οικονομικά η ομάδα σιγά σιγά βέβαια και χωρίς την ιδιαίτερη βοήθεια πολιτικών. Θυμάστε όταν ο Κόκκαλης έπαιρνε τον ολυμπιακό τι χρέη είχε η κακόμοιρη τρ-ομάδα του γαύρου (φτού πλένω το στόμα και καθαρίζω οθόνη και πληκτρολόγιο βρώμισαν ψαρίλα) ; Πόσο έυκολα διεγράφησαν τα περισσότερα από μας ΧΡΈΗ για να πάρει την χ-ωμάδα ο Κόκκαλης; Πεσαν τότε ολοι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, να βηθήσουν το κοκκαλο να αποκτήσει κρέας.

Ο Ζαγοράκης απέδειξε ότι καλύτερα ξέρουν την ομάδα οι ίδιοι οι παίχτες και όχι κάποιοι καπιτάλες που απλά σπαταλάνε εκατομμύρια για να ξεπλένουν μαύρο χρήμα.

Ο Ζαγοράκης απέδειξε ότι είναι ΠΑΟΚ, γάτος, γνώστης, Αρχηγός.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; (ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩς ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ: ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕς ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕς ΤΟΥ SANTOS ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Εμείς τι κάνουμε;
Εκτός από οικονομική στήριξη (διαρκείας) θα πρέπει να δείξουμε ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο πλάνο του ΑΡΧΗΓΟΥ.

Τονίζω ότι φέτος άλλαξε όλη η ενδεκάδα και τα μεγάλα αστέρια δεν ήταν στην προετοιμασία της ομάδας. Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι ακόμα και τα πρώτα αποτελέσματα αν δεν είναι καλά να μήν χάσουμε την πίστη μας και την υπομονή μας.
Η ομάδα φέτος είναι εκτός από αγνώριστη μας είναι και άγνωστη. Ποιές οι αδυναμίες της; Ποιά τα δυνατά της χαρτιά; Πότε θα δέσει η ομάδα; Κανείς δεν ξέρει εκτός από τον προπονητή. Εμείς θα μάθουμε σιγά σιγά στο γήπεδο.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Η ΟΜΑΔΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ. ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ.

καταλήγω:Πολύ σωστά η διοίκηση έβαλε σαν στόχο να βγούμε φέτος ουέφα. Είναι ένας σωστός στόχος και δείχνει ότι θέλει να ανέβει τη σκάλα με τον σίγουρο τρόπο του ενός σκαλιού και όχι με τινάγματα προς τα πάνω που μπορεί και να σε φέρουν σκαστό στο πρώτο σκαλί πάλι με διάφορα σπασμένα πλευρά.

ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΦΤΙΆΧΝΕΙ ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΧ(ΕΣ)ΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΛΙΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Α ρε Μανάβη τι πούλαγες και τι έτρωγες.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
Α)
ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩς ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Β)
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ.
Γ)
νΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (2008-2009) ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΛΗΞΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ:

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Ή ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ( ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ΄ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΤΛ ΚΤΛ) Ή ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.

ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΤ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΘΑΛΛΑΣΑΣ ΤΩΝ ΠΟΙΩΝ; ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ; ΠΟΙΟΣ Ο ΖΑΓΟΡ; ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ; ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΚΙ; ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΟ ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΝΥΠΟΤΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ.


ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ( ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ)

ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 22 ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΩΣ ΕΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ

ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ακούστε και αυτό από ένα δικό μας παιδί. Από αυτούς γεννήθηκε ο ΠΑΟΚ και στην καρδιά του λαού του ζει.

Το παραπάνω καταπληκτικό κείμενο είναι του φίλου Koudas_G

1 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

takola 29/7/08 04:06  

Γενικά συμφωνώ, και εννοείται ότι στηρίζω και θα στηρίζω Θόδωρο.

Έχε υπόψη σου όμως ότι η προσωπολατρεία ποτέ δεν έκανε καλό. Πρέπει να υποστηρίζουμε κριτικά. Δεν είναι κακό πράγμα η κριτική. Τώρα πούλησε Μελίσση. Έτσι απλά. Εν μία νυκτί. Αναρωτιέμαι αν συμφωνείς. Ένας από τους λόγους που το αποφάσισε είναι και γιατί ξέρει πως ό,τι και να κάνει ο λαός είναι μαζί του.

Διαφωνώ επίσης με την τάση του αδελφού να επικαλείται αόρατους εχθρούς. Αυτή είναι τακτική Τζωρτζ Μπους. Για να τους έχει όλους στο μαντρί. Δεν υπάρχουν αόρατοι εχθροί. Κι ο Ντέμης έχει προβλήματα πολύ απλά γιατί έκανε λάθη. Ας πρόσεχε. Όπως όμως λες κι εσύ, ο Θόδωρος είναι πολύ καλύτερος. Και δεν θα τα κάνει. Κι όσα τυχόν κάνει (άνθρωπος είναι), θα τα διορθώσει.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!!

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP