OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

23/6/08

Ένας γαύρος στον βάζελο.....

Print this post


Ένας ποδοσφαιριστής που δεν πρόσφερε τίποτα στον ΠΑΟΚ αγωνιστικά και ήταν αδιάφορος σε όλη την σεζόν και φέτος.

Ένας παίκτης που δημιούργησε προβλήματα και ήθελε να φύγει εδώ και καιρό για... Λίβερπουλ, Μονακό και δεν ξέρω και γω που.

Ένας παίκτης που προτιμούσε να γίνει... οικοδόμος παρά να παίξει στον ΠΑΟΚ που τον ανέδειξε και του δωσε την ευκαιρία να φανεί και μάλιστα τον συγχώρεσε και τον δέχτηκε πίσω όταν αυτός έκανε όνειρα για... Άνφιλντ.

Ένας παίκτης που του χρόνου θα μπορούσε με 250.000 ευρώ να σπάσει το συμβόλαιο του...

Ένας δηλωμένος γαύρος...

Έφυγε για τον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το καλύτερο deal -ίσως- όλων των εποχών, παίρνοντας τόσα εκατομμύρια όσα δεν έχει πάρει από κανέναν άλλον παικτη στην ιστορία του και μάλιστα έναν παίκτη που δεν θα λείψει σε κανέναν μας του χρόνου!

Ο χορός των μεταγραφών ξεκίνησε.και όταν εννοώ χορό μιλάμε πάντα για πωλήσεις και αγορές παικτών.

Εδώ και 25 μέρες ξεκίνησαν οι κινήσεις της ομάδας μας οσο αφορά τα μεταγραφικά με πολυ γκρίνια εκ μέρους κάποιων οπαδών για τα ονόματα που έρχονται,για τα ονόματα που φεύγουν και φυσικά η παραφιλολογία για το ποιός θα έρθει καλά κρατεί.

Ας ξεκινήσω λοιπόν την θεωρητική πάντα ανάλυση και άποψη μου για το τι έχουμε δεί μέχρι τώρα απο τις κινήσεις του μεταγραφικού παζαριού.

Ο Ντανι έφυγε για Μπόχουμ με 1.1 συν 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του και ήρθε ο Χαλκιάς με 300 χιλ ευρώ την στιγμη που τα ιδια χρήματα περίπου θα έπαιρνε ο ντανι αν έμενε.ο Ντάνι αν συνέχιζε την ίδια πορεία και φέτος του χρόνου θα πληρώναμε για να φύγει.Φέτος ήταν ένας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών της ομάδας μας ενώ δεν μπορώ να παραβλέψω τα αστεια χειροκροτήματα μεριδας φιλάθλων στα επίσημα που τον επευφημούσε όταν κατάφερνε να διώξει την μπάλλα με τα πόδια όταν του την γυρνούσε αμυντικός πίσω!δηλαδή έκανε το αυτονόητο και κάποιοι το θεωρούσαν ότι είναι και χάρισμα και ικανότητα του Ντανι…απίστευτες στιγμές αμπαλλοσύνης.γενικά η αλλαγή στην θέση 1 θεωρώ ότι είναι μια η άλλη αλλα πήραμε και λεφτά

Ο οικοδόμος έφυγε και τελικά δεν πήγε στην ομάδα της καρδιάς του.κάποιοι πανέξυπνοι αμέσως βγήκαν να μιλήσουν για περήφανες πωλήσεις να συγκρίνουν με την μεταγραφη του κοντου στον βάζελο κτλ κτλ.κρ’αζουν την διοίκηση Ζαγοράκη στα ράδια,τις εφημερίδες και τα site όταν γυρνώντας πίσω ενάμιση χρόνο έβριζαν τον οικοδόμο και ζητούσαν να του καρφώσουν το δελτίο στην 4!Γεμίσαμε παοκάρχες που ξαφνικά είδαν στο πρόσωπο του οικοδόμου τον νέο κούδα(το κουδας είναι με μικρά γράμματα γιατί για μένα είναι πολύ μικρός μπροστά στον ΠΑΟΚ).ο οικοδόμος γνωστός σε όλους ως δηλωμένο γαυράκι πάει στον βάζελο με αντάλλαγμα κοντα στα 3,8 εκατ ευρώ για να χτίσει το βοτανικό και φυσικά να χτίσουμε και μεις το νέο μας αθλητικό κέντρο.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ!!!

Ο οικοδόμος του χρόνου αν ήθελε(που θα ήθελε)αγόραζε το συμβόλαιο του με 250 χιλ ευρώ και μας αποχαιρετούσε.ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΤΕΟ!!!

Πέσατε με τα μούτρα για την μεταγραφή του μπακαγιοκο και κράζετε για το ότι ο παικτης είναι άχρηστος,ότι ο Ζησης στην ιταλία δεν κάνει τίποτα και άλλες χίλιες δυο …

Είχαμε τον σούπερ παικταρά σαλμον πέρσυ και φέτος μας χάλασε ο μπακαγιοκο που και λιγοτερα λεφτά θα παίρνει αλλά αν θέλει να πάρει παραπάνω θα πρέπει να φτάσει την απόδοση του μιέτσελ την προπέρσυνη.Ενας μιετσελ που αν θυμάμαι καλα τωρα πρεπει να είναι κοντά στα 33-34 και οι περισσότεροι τον θέλετε πίσω αλλα την ηλικία του την ξεχνάτε φαίνεται και το μπατζετ του.Οτι μας συμφέρει θυμόμαστε γιατι ΠΑΟΚ είμαστε…

Ηρθε ο Ιβιτς στα 30 του και αμέσως να μιλήσουν για το ότι είναι αργός ότι είναι μεγάλος ότι μαζέψαμε ΚΑΠΗ κτλ κτλ.

Προσπαθώ να ψάξω ένα δεκάρι γρήγορο που έπαιξε τελευταία στον ΠΑΟΚ αλλά δεν βρίσκω.Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία κάθετη πάσα που έκανε παίκτης του ΠΑΟΚ τελευταία αλλα δεν θυμάμαι γμτ.Το αργό-δυστυχώς για εμάς-ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο σάντος του χρόνου ταιριάζει στο στυλ του Ιβιτς είτε θέλουμε να το χωνέψουμε είτε όχι.

Ήρθε ο Αναστασάκος από τον θρασύβουλο.Ενας 30αρης πρώτος σκόρερ της β εθνικής και το μπινελίκι πήγε σύννεφο.Είναι μεγάλος,από την β εθνικη παίκτη πήραμε,ποιος αναστασάκος μωρε τώρα και ξερω γω να πούμε.Η πορεία του δείχνει για ικανό φορ και στην β εθνική τα γκόλ μόνο τυχαία και εύκολα δεν είναι.Οσοι βλέπουν ποδόσφαιρο γενικά ξέρουν ότι η β εθνικη είναι πιο δύσκολη από την σουπερλίγκα και φυσικά χωρίς να δούμε τι κάνει στο γήπεδο αυτός ο παίκτης είναι άδικο να κρίνουμε.

Για τον κοντρέρας παρατήρησα ότι τα σχόλια και οι κριτικές των περισσοτέρων ήταν θετικές και αυτό ήταν που με εξέπληξε.Λες και ήμουν στο φόρουμ οπαδών της θέλτα ένιωσα όταν τον εκθείαζαν κάποιοι….Ας τον δούμε και αυτόν στο γήπεδο και μετά ας τον κρίνουμε εγώ προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι για ΟΛΟΥΣ και είμαι χαμηλών τόνων.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω ότι όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Εγώ,εσείς,οι παίκτες,οι προπονητές και η διοίκηση.Καλό είναι να μην προτρέχουμε και να μην απογοητευόμαστε.Λες και κάθε χρόνο βλέπαμε και 2-3 μεγάλα ονόματα στην τούμπα και κλείναμε τα αεροδρόμια στις αφίξεις μεγάλων παικτών.

Κάντε το χρέος σας.Ανανεώστε το διαρκείας σας η πάρτε το νέο σας διαρκείας και μετοχές όσοι μπορείτε.

Πρώτα είμαστε εμείς σωστοί απέναντι στην ιδέα του ΠΑΟΚ και μετά όλα τα άλλα.

VAGGT-aparadektos

Paokmania.gr

Admin team

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP