OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

3/5/08

ΝΕΚΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ....

Print this post

Nεκρός βρέθηκε 60χρονος οδηγός λεωφορείου στη Σίνδο σήμερα το μεσημέρι, από νεαρό φυγά, στην προσπάθεια του τελευταίου να ξεφύγει.

Ο 30χρονος άνδρας, που φέρεται να είναι και χρήστης ναρκωτικών, κρατείτο στο ΑΤ του Αγίου Αθανασίου, ως ύποπτος για κλοπή πορτοφολιού, και επιβιβάστηκε σε περιπολικό για τη μεταγωγή του στο ΑΤ Σίνδου, χωρίς να φορά χειροπέδες.

Ενώ το όχημα εκινείτο, ο δράστης απέσπασε το όπλο ενός αστυνομικού, το οποίο φέρεται να είχε αφεθεί στη θέση του χειρόφρενου, βγήκε στο δρόμο και μπήκε σε ένα διερχόμενο ΙΧ υπό την απειλή του όπλου.

Λίγο αργότερα ο δραπέτης μπήκε σε ένα λεωφορείο της γραμμής 53 στην προσπάθεια του να ξεφύγει. Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Λιγο μετά ακούστηκαν πυροβολισμοί, καθώς ο φυγάς πυροβόλησε τον οδηγό σχεδόν εξ επαφής, πριν εγκαταλείψει το όχημα.

Στην συνέχεια μπήκε σε μαγαζί και κράτησε έναν όμηρο, εκεί ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και μετά από κυνηγητό οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, αφού πρώτα τον είχαν τραυματίσει.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει προσπάθησε επίσης να πάρει ομήρους, χρησιμοποίησε ένα δεύτερο ΙΧ, καθώς και ένα από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Τελικά συνελήφθη τραυματισμένος στο Νέο Κορελιό.

Τέσσερις αστυνομικοί από δύο περιπολικά, καθώς και οι διοικητές των ΑΤ Αμπελοκήπων και Σινδου, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με διαταγή του υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη, καθώς «φέρονται να επέδειξαν υπερβολική ολιγωρία και βαριά αμέλεια στην εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Παράλληλα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ.....

3 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Hfaistiwnas 3/5/08 23:33  

Καλά τους έκαναν. Μα καλά, χωρίς χειροπέδες!

Ανώνυμος,  4/5/08 15:07  

οι μπατσοι τον εφαγαν τον ανθρωπο. ΟΛΑ ψεματα ειναι αυτα που λεει η αστυνομια. ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΤΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟΜΠΑΤΣΟΥΣ. γιατι αφου το εποιαναν 10 φορες το μηνα για κλοπη και δεν ειχε πμει ποτε φυλακη???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!! Το πολυ πολυ ρουφιανος τους να ηταν και να τα χαλασανε

MUSIC BODIES 5/5/08 09:17  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP