OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

8/5/08

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΤ??

Print this post


ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ EURO....
ΑΝΤΕ ΤΟ "ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ" ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ?? ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΒΥΣΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ.....??

ΑΛΛΑ ΤΟ "ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ" ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.....
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΓΑΜΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ?? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΤΡΟΠΟ??

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ!!) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ , ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...."

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Π.Χ. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ...) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....)

7 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  8/5/08 17:21  

wraios re novito

takola 9/5/08 03:16  

Μπράβο σου αδελφέ, λίγοι το 'χουν πάρει χαμπάρι αυτό που γίνεται μέσω ΔΕΗ. Πληρώνουμε εμείς όλοι τον μαλάκα τον Πουρουπουπού και τον κάθε σφουγκοκωλάριο του Κόκαλη να μας αναλύουν την "φιέστα του Πρωταθλητή" (μην ξεράσω)!
Για ν' αφήσω την αθλιότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που παίζει 23,5 ώρες το 24ωρο ΠΟΚ και μισή ώρα όλους τους υπόλοιπους. Η χρέωση όμως στο λογαριασμό είναι η ίδια. Σα δε ντρέπονται!

NOVITO 9/5/08 07:14  

ΤΑΚΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΡΤ-ΝΕΤ-ΕΤ3 ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑ
ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΟΛΑ

palalos 9/5/08 12:03  

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟ ΤΑΜ.ΠΑΡΑΚΑΤ.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

NOVITO 9/5/08 18:46  

Παλαλέ όντως κάποιοι τρέχαν στα δικαστηρία μεταξύ αυτών και ένα φιλαράκι μου δικηγόρος , ο οποίος κατόρθωσε να αποφύγει την πληρωμή των γαμησιάτικων της ΕΡΤ. Βέβαια η ιστορία είναι μεγάλο παλούκι , αλλά πλέον καταφέραμε (γιατί το κανα και γω...) να πληρώνουμε μόνο τα του ρεύματος με κατάθεση στο παρ/κών και δανείων.

takola 10/5/08 03:32  

Δηλαδή πώς το καταφέρατε; Δεν μας το λες και μας;

NOVITO 10/5/08 13:37  

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΑΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ (ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 15 ΜΗΝΕΣ...) ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΙΟΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟ ΠΑΡ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ...(ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ....)

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP