OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

24/5/08

Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ???

Print this post


To θέμα έγραψε πρώτο το paokpress.blogspot.com
Αναδημοσίευσε στη συνέχεια και το paokmania.gr:

"Mε εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις κινήσεις ενίσχυσης του ο ΠΑΟΚ. Δεδομένο θεωρείται - σύντομα θα ανακοινωθεί κι επίσημα - ότι ο Κώστας Χαλκιάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο διεθνής πορτιέρο έχει έρθε σε συμφωνία με τους Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα για να υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ζήτησε χθες απο τη διοίκηση να τον παραχωρήσει στη Μπόχουμ που προσφέρει ποσό 1.200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το Ο. Κ. για να προχωρήσει η μετακίνηση του Φερνάντεζ στη Γερμανική ομάδα και κινήθηκε άμεσα για την αντικατάσταση του με τον Κώστα Χαλκιά που συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Η απόκτηση του Χαλκιά είναι μια ουσιαστική κίνηση ενίσχυσης άποψη που υπαγορεύεται απο την εμπειρία του και την παρουσία του τα τελεταία χρόνια τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στους αγώνες της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου".



Aξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά του paokmania αναφέρουνε και κάτι πολύ σημαντικό: Δηλαδή ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε όπως όφειλε να ενημερώσει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τις διαπργματεύσεις του με τον τερματοφύλακα του οποίου το συμβόλαιο λήγει 30 Ioυνίου και ότι πήρε την σχετική άδεια.

5 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

palalos 25/5/08 15:34  

ελπιζω να μην ειναι αληθεια....

NOVITO 25/5/08 16:13  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΧΑΛΚΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ (Κ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΑΝΤΙΑ Κ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..ΓΜΤ....)
ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ........

NdN 26/5/08 23:24  

Η απίστευτη κατάντια!

Ο φερναντέζ καλά έκανε και πωλήθηκε αν είναι για το καλό της ομάδας. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Και η ManU και η Chelsea και η Real πουλάνε παίχτες. Αλλά να παίρνουμε παιχτάκια από τα αζήτητα του Αρούλη δε το περίμενα ποτέ.

Κρίμα. Ας ελπίσουμε ότι κάτι καλύετρο θα ξέρει ο Θοδωρής!

NOVITO 27/5/08 01:27  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΔΙΕΘΝΗΣ,ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ....

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 30/5/08 23:39  

Να δώ πώς θα πουλήσετε 12000 διαρκείας φέτος..

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP