OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

13/5/08

ΒΡΕ ΤΗΝ ΕΡΤ....

Print this post

Τι άλλο θα δούμε από την κοσμομίσητη ΕΡΤ; Με απόλυτα φασιστικές διαδικασίες η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να "κόψει" την πολύ σοβαρή και ενδιαφέρουσα εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα".

Ακόμα κι αν δεν συμφωνεί κάποιος με την οπτική γωνία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, είναι πραγματικά αισχρό να κόβονται έτσι τέτοιες εκπομπές. Αν μη τι άλλο, χρειάζεται να ακούγονται όλες οι απόψεις και όλες οι τοποθετήσεις στα διάφορα ζητήματα.

Φαίνεται, όμως, ότι τα ρεπορτάζ του Κούλογλου για την Αμερική, την καταστροφή του περιβάλλοντος, τις μυστικές υπηρεσίες κλπ δεν είναι και τόσο χρήσιμα.

Οι αληταράδες της ΕΡΤ πληρώνουν τόσα χρόνια διάφορα νούμερα που ούτε νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανά να φέρουν.

Δώστε τώρα στον κοσμάκη Καλομοίρες, μετριότητες και αποτυχημένους της ιδιωτικής τηλεόρασης... Α ρε Τερέντιε Ταχύ...

Δείτε αναλυτικά τι γράφει η ιστοσελίδα της εκπομπής "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα":

"ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ- ΕΡΤ

Kύριε Γόντικα, Εδώ και ένα μήνα περίπου μάταια προσπαθώ να εξασφαλίσω μια επιστολή από την ΕΡΤ, ώστε να βγάλω δημοσιογραφική βίζα για την Κίνα. Μόλις χθες με ειδοποιήσατε μέσω του κ. Αναστασόπουλου ότι η διοίκηση δεν θέλει να προβάλω εκπομπή για την Κίνα. Για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έχουν γίνει ήδη όλες οι προετοιμασίες (εισιτήρια, διαμονή και εταιρεία παραγωγής στο Πεκίνο), έχει συλλεχθεί αρχειακό υλικό καθώς έχουν γίνει ήδη συνεντεύξεις, όπως με την βιογράφο του Μάο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν «πολιτικοί λόγοι» για την άρνηση σας, θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση και σας ζητάω να με διευκολύνετε, γιατί χωρίς δημοσιογραφική βίζα η έρευνα στην Κίνα γίνεται δυσκολότερη. Εν τω μεταξύ από διάφορες πηγές μέσα στην ΕΡΤ μαθαίνω ότι η εταιρεία δεν θα ανανεώσει την συνεργασία μαζί μου για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Αυτό μου προκαλεί έκπληξη καθώς είναι γενικώς αποδεκτό ότι και οι δύο εκπομπές που παρουσιάζω δεν υστερούν σε ποιότητα των υπόλοιπων του σταθμού. Από οικονομικής πλευράς είναι αποδοτικές λόγω των πολλών διαφημίσεων (έφτασα να έχω φέτος 16 λεπτά διαφημιστικά σποτ μέσα σε μια ώρα), ενώ και από πλευράς θεαματικότητας (5% Μέσος όρος το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και 4.1% η Θεματική Βραδιά, φέτος) ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο της ΕΤ-1. Ως αιτία για τη διακοπή της συνεργασίας αναφέρεται το περιεχόμενο των εκπομπών μου και ειδικότερα το γεγονός ότι προγραμμάτισα την προβολή της έρευνας για την γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση μου ζήτησε να την ματαιώσω. Επειδή σε εκπομπές όπως αυτές που παρουσιάζω ο προγραμματισμός (ταξίδια, ντοκιμαντέρ κλπ) ξεκινάει από τον Ιούνιο θα ήθελα να με ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν αν θα συνεχισθεί ή όχι η συνεργασία μας.

9-5-2008
Μετά τιμής, Στέλιος Κούλογλου."

3 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

ΠΡΕΖΑ TV 13/5/08 09:15  

Αυτο στην Ελλαδα το ονομαζουμε δημοκρατια....

ΠΡΕΖΑ TV 13/5/08 09:30  

Αυτο στην Ελλαδα,το ονομαζουμε Δημοκρατια...

Hfaistiwnas 13/5/08 09:48  

Είναι κάνα δύο τέτοιες εκπομπές που αξίζου. Ε βέβαια μπορεί να μην έφερνε τα λεφτα... οπότε και κόπηκε...
Εγώ βλέπω τη μηχανή του χρόνου, μαρέσει πολύ!

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...

OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP