OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

1/4/08

Καταγγελία Παναιτωλικού για απειλές από αγνώστους

Print this post

Σε νέα καταγγελία για απειλές αγνώστων σε βάρος των ποδοσφαιριστών του προχώρησε ο Παναιτωλικός, λίγες ώρες πριν από το χθεσινό αγώνα με την Ηλιούπολη για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που είχε αναβληθεί λόγω επίθεσης που δέχθηκε η αποστολή με βόμβες μολότοφ και πυροβολισμούς στο ξενοδοχείο που διέμενε.


Οπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Παναιτωλικού «εδώ και ημέρες οι παίκτες της ομάδας μας έγιναν δέκτες απειλητικών τηλεφωνημάτων από αγνώστους και χθες το βράδυ (σ.σ.: Σάββατο 29/3) και κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιχείρηση κατατρομοκράτησης και απειλών τους συνεχίσθηκε με βομβαρδισμό τηλεφωνικών κλήσεων, αλλά και γραπτών μηνυμάτων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αγρινιώτικης ΠΑΕ το μήνυμα που στάλθηκε από το κινητό τηλέφωνο με αριθμό 6948531480 και το έλαβαν οι περισσότεροι παίκτες αναφέρει:

« Ισχύει για όσους το λάβουνε και όσους δεν το λάβουνε αυτό το μήνα. Η τιμωρία η μεγάλη θα είναι μετά τον αγώνα και θα διαρκέσει όσο κρίνουμε εμείς. Αυτά που γίνανε στα άψυχα θα γίνουνε στα πόδια σας. Και μην σας παραμυθιάζει ο Κωστούλας και ο μπάτσος ο Μπελεβώνης ότι θα σας σώσει. Αν δεν πράξετε έτσι όπως πρέπει αυτή την εβδομάδα θα γίνει η αρχή με έναν από εσάς για παραδειγματισμό και για να δείτε ότι δεν λέμε λόγια. Εννοείται ότι όποιος τολμήσει να βάλει γκολ ακόμη και αν χάσετε να γίνει μετανάστης»!

Στην ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός καλεί τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας και του ελληνικού ποδοσφαίρου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρέμβουν λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα.....


Υ.Γ. : Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΚΛΙΚ)

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP