OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

28/3/08

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 3-5

Print this post

Αναδημοσιεύω το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Πάτρας , που αναφέρει όσα αποκάλυψε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Πέτρος Λεβεντάκος σε τηλεοπτική εκπομπή του Tele time και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλο, για ένα παιχνίδι που έχει γράψει ολόκληρη ιστορία. Και έχει γράψει μαύρη και θλιβερή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Οι σκιές για εκείνο το παιχνίδι δεν έφυγαν ποτέ και όλοι θυμούνται ότι ο πανίσχυρος τότε και μεγάλος ΠΑΟΚ έχασε 3-5 στην Τούμπα από την εξαιρετική τότε Παναχαϊκή, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάσει το πρωτάθλημα και να το πάρει ο Ολυμπιακός.

Ο Λεβεντάκος, λοιπόν, 36 ολόκληρα χρόνια μετά, αποκάλυψε απίστευτα πράγματα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αποκάλυψε την παρέμβαση και πριμοδότηση του Ολυμπιακού προς την Παναχαϊκή προκειμένου να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και πως ο πρωταγωνιστής ήταν ο Θέμης Ρήγας που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Θεωρώ ότι τις αποκαλύψεις του θα τις διαβάσουν αχόρταγα οι παλαιότεροι και κυρίως εκείνοι που ήταν τότε στο γήπεδο. Δώστε προσοχή λοιπόν:

Η βαλίτσα με τα λεφτά

Αποκαλύπτει λοιπόν ο Λεβεντάκος: «Ανεβήκαμε στην Τούμπα εγώ και εννέα ακόμη συμπαίκτες μου χωρίς να γνωρίζουμε ότι είχε γίνει συνεννόηση με παράγοντες του Ολυμπιακού. Ολοι πλην του μακαρίτη Θέμη Ρήγα. Λίγο πριν αρχίσει το ματς ο Ρήγας μας είπε στα αποδυτήρια ότι θα μας δώσει 10.000 δραχμές αν κερδίσουμε. Μπήκαμε στο γήπεδο και πριν αρχίσει το ματς μίλησα με τον Κούδα. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν στο κόσμο του. Είπα στον Κούδα: ''Στείλτε καμιά βαλίτσα στα αποδυτήρια γιατί δεν σας βλέπω καλά''».

Και συνεχίζει στο ψητό ο Λεβεντάκος: «Κερδίσαμε με 5-3 και πήγαμε στο αεροδρόμιο. Εκεί έφτασε και η αποστολή του Ολυμπιακού από την Καβάλα. Και πετάξαμε για την Αθήνα με διαφορετικές πτήσεις, αλλά φτάσαμε σχεδόν μαζί. Ο Ρήγας περιέργως δεν μπήκε στο πούλμαν της ομάδας. Μου έκανε εντύπωση και τον ακολούθησα. Στο πάρκινγκ του αεροδρομίου ήταν παρκαρισμένη η Μερσεντές του Λάκη Πετρόπουλου. Εμφανίστηκε και μπήκαμε και οι τρεις στο αυτοκίνητο με προορισμό τη βίλα του Γουλανδρή. Μας έδωσε λοιπόν 2.000.000 δραχμές που ήταν τρελά λεφτά τότε.

Αυτό ήταν. Είχε αποκαλυφτεί ότι ο Ρήγας δεν έλεγε βλακείες στα αποδυτήρια. Είχε μπει όμως ζήτημα πώς θα μοιραστούν τα λεφτά. Φτάσαμε στην Ομόνοια και σκεφτήκαμε να ζητήσουμε και άλλα από τον Γουλανδρή. Αλλωστε, ολόκληρο πρωτάθλημα του δώσαμε. Πήρα τα μισά, έδωσα τα πιο πολλά στον Δαβουρλή και σε όσους άλλους είχαμε συμφωνήσει. Ο Ρήγας θα έδινε τα άλλα στους υπόλοιπους. Εγώ του είπα να μην αδικήσει τον Τζανετουλάκο (σ.σ.: ήταν ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής τότε) γιατί σαν Πειραιώτης που ήταν θα γκρίνιαζε. Ο Ρήγας πήγε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη και έχασε τα περισσότερα λεφτά. Είχε πάθος αλλά δεν ήταν φραγκοφονιάς. Μοίρασε τα υπόλοιπα αργότερα όταν πέρασαν ξανά λεφτά από τα χέρια του».

Υ.Σ.: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να μιλήσουν κάποια στιγμή και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έπαιξαν σε εκείνο το παιχνίδι.

Το «μπακίρι» το ξέχασαν στις καραμέλες

Ο Πέτρος Λεβεντάκος αποκαλύπτει πως τη σακούλα με τα λεφτά που τους είχε δώσει ο Γουλανδρής για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, την ξέχασαν σε ένα περίπτερο στην Ομόνοια, όταν συζητούσαν εάν πρέπει να του τηλεφωνήσουν για να του ζητήσουν και άλλα χρήματα, μια και στην ουσία η Παναχαϊκή έδινε με τη νίκη στην Τούμπα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. «Ξεχαστήκαμε συζητώντας και αφήσαμε τη σακούλα με τα 2.000.000 δραχμές πάνω σε κουτί με καραμέλες. Οταν το θυμηθήκαμε, είχαμε απομακρυνθεί και σαν τρελοί τρέξαμε πίσω. Ευτυχώς η σακούλα με τα λεφτά ήταν στη θέση της. Αυτά για την ιστορία και η αλήθεια είναι ότι παρασκηνιακά έγινε θόρυβος και έφερε καχυποψία και γκρίνιες και εκείνο το 3-5 της Τούμπας ήταν η αρχή του τέλους για την Παναχαϊκή».

14 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 29/3/08 14:21  

Εκείνη την χρονιά μάνατζερ της Παναχαικής ήταν ο πατέρας μου.
Είχε έρθει στην Τούμπα,καθόταν στα επίσημα και στο τέταρτο γκόλ της Παναχαικής έβγαλε μια σημαία απο την τσάντα του και πανηγύριζε με συνέπεια να τον προπηλακίσουν τα παοκια.
Την ίδια μέρα οι περισσότεροι παοκτζηδες ειχαν παει στην καβαλα για να υποστηριξουν την τοπικη ομαδα απεναντι στον γαύρο.

ABADADOUBAS 9/2/09 03:40  

Εχουν ακουστεί πάντως εδώ στην Πάτρα και για τον τεματοφύλακα του ΠΑΟΚ για εκείνο το παιχνίδι πέραν αυτού του σκηνικού. Πάντως η παναχαική παρότι είχε μια πολή μεγάλη backround δε μπόρεσε ποτέ να κάνει κάτι γτ ήταν καιρισκοπική ομάδα και άξια κατέληξε στην Γ εθνική

NOVITO 9/2/09 03:55  

Καλά ρε τρελέ τι πήγες και ξέθαψες??
Πέρα απ την πλάκα, πολλά έχουν ειπωθεί για εκείνο το παιχνίδι...το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν αλλάζει...
Όσο για την Παναχαϊκή, δίκαια δε λες τίποτα...!

Ανώνυμος,  7/4/09 14:26  

Εχετε δικιο για την παναχαικη σε ότι αφορα για την καταντια της που βρισκετε εκει που βρισκετε , αλλα οι αγνοι φιλαθλοι της εχουν τραβηξει παρα πολλα και θελουν να ξαναδουν την ομαδα τους ξανα ψηλα , δεν ευθηνονται αυτοι για την βρωμια που υπαρχει στο ποδοσφαιρο , με γουλανδρη και λουκοπουλο που ακολουθησε μετα που κατεβαζε τα παντελονια όταν επεζε με τον ολυμπιακο και όταν επεζε με τον παναθηναικο τον εσκιζε , αυτά πληρωνει τωρα , αλλα θελω να σας πω αυτό ότι εχει αδικηθει παρα πολύ από πολιτικους της βορειου ελλαδος ( βενιζελο) ,θα ειχατε και εσεις την τυχη τις παναχαικης αν δεν παρεμβενανε οι πολιτικοι σας θα πεζατε Γ η Δ εθνικη ωπος η λαρισα ο φωστηρας η δοξα δραμας η καβαλα και άλλες ιστορικες ομαδες , μονο και μονο τοτε θα μπορουσατε να μιλατε εσεις για δικαιοσυνη , αναρωτηθητε λιγο αν βρισκοσαστε στην Γ εθνικη θα μαζευατε 13.000 κοσμο στο γηπεδο ? θα στηριζατε την ομαδα σας ? , η προταση μου είναι η επαρχιακες ομαδες να υποστηριζονται μεταξυ τους και πολύ θα γουσταρα να γινοτανε καπως ένα πρωταθλημα χωρις τις αθηναικες ομαδες να μην υπαρχει αυτος ο βουρκος στο ποδοσφαιρο να παιζουν μονοι τους , για βαλτε το λιγο στο μυαλο σας να δειτε γελια που θα καναμε , η να μην αγωνιζοταν καμια ομαδα με τις αθηναικες ομαδες
Και να μετραγαμε βαθμους μονο από τα υπολοιπα παιχνιδια , και παλι να δειτε τοτε τι γελια θα καναμε …..

NOVITO 7/4/09 14:44  

"Aνώνυμε" όταν χαρακτηρίζουμε ως δίκαιο τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής, σίγουρα δε το κάνουμε λόγω των οπαδών της, οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν ευθύνονται για την πορεία της ομάδας τους. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι δε φέρουν ευθύνη, έτσι δεν είναι? Όλα τα υπόλοιπα (όσα κατάλαβα τουλάχιστον, γιατί κάπου έχασα τον συνειρμό σου) είναι απλώς υποθετικά, επομένως δε χρήζουν σχολιασμού...

Ανώνυμος,  7/4/09 18:38  

εχασες το κοματι οτι και ο παοκ επρεπε να εχει πεσει κατηγοριες ωπος εριξε ο βενιζελος την παναχαικη και τον φωστηρα .
απο οτι καταλαβα ιστορια ξερεις , και ενα αλλο παραδειγμα ειναι και η αεκ και αυτη επρεπε να παιζει χαμηλεσ κατηγοριες , ελπιζω τωρα να σου μπορεσες να ακολουθησεισ τον συνηρμο μου..

Ανώνυμος,  7/4/09 22:39  

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Το παιχνίδι Παναχαϊκή-Ρόδος, προχθές, ήταν το δεύτερο πιο εμπορικό αθλητικό γεγονός - από πλευράς προέλευσης φιλάθλων - σ’ ολόκληρη την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο! Όχι μόνο ποδοσφαιρικά, γενικά. Σ’ όλη την Ελλάδα, σ’ όλα τα αθλήματα! Είτε το δει κανείς τυπικά (διατέθηκαν 8.373 εισιτήρια), είτε ουσιαστικά (στο γήπεδο ήταν πάνω από 12.000 κόσμος), καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα. Το πιο εμπορικό γεγονός ήταν το παιχνίδι Αρης - ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου κόπηκαν 9.226 εισιτήρια. Και αμέσως μετά το ματς της Παναχαϊκής. Ολη η Πάτρα ήταν στο πόδι, αλλά μόνο 12.000 χώρεσαν να μπουν στο γήπεδο. Κι αν το ντέρμπι με τη Ρόδο είχε γίνει στο Παμπελοποννησιακό, είναι σίγουρο ότι θα ξεπερνούσε, και πολύ μάλιστα, το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ έκοψε με την Ξάνθη 6.190 εισιτήρια. Στο Λάρισα-Πανιώνιος 4.710 εισιτήρια (η Λάρισα πάει για θέση στα πλέι οφ). Στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2.092 εισιτήρια. Στη Β’ Εθνική: Στο Καλαμάτα-ΠΑΣ Γιάννινα 1400 εισιτήρια. Για τα υπόλοιπα ματς καλύτερα να μη γίνεται λόγος.

Ανώνυμος,  8/4/09 13:19  

Η Παναχαϊκή διέθεσε 8.376 εισιτήρια στο παιχνίδι με τη Ρόδο. Στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι. Το ότι η κερκίδα του πετάλου ήταν μισογεμάτη, δεν πρέπει να ξαφνιάζει ως γεγονός. Οι περισσότεροι που είχαν εισιτήρια γι' αυτή τη θύρα, βρέθηκαν στην επισήμων, με αποτέλεσμα να παρατηρείται το αδιαχώρητο, αφού η κύρια κερκίδα φιλοξενούσε υπεράριθμο κόσμο.
Αυτό ήταν το δεύτερο ρεκόρ του Σαββατοκύριακου σε ότι αφορά στις ομάδες που μετέχουν στις εθνικές κατηγορίες αλλά και συνολικά στον κόσμο των σπορ.
Τα περισσότερα εισιτήρια κόπηκαν σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα, αυτό μεταξύ του Άρη και του ΟΦΗ (9.226) και ακολούθησε το ματς της Παναχαϊκής. Ήταν δηλαδή το δεύτερο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός (ακόμα και ο τελικός του βόλλει ή κάποια παιχνίδια μπάσκετ δεν συγκέντρωσαν τόσο κόσμο) του διημέρου.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη (6.190) και στις άλλες δύο θέσεις βρίσκονται γήπεδα της Σούπερ Λίγκα (Λάρισα - Πανιώνιος 4.710 και Πανθρακικός - ΑΕΚ 4.200).
Στο παιχνίδι της Δόξας Δράμας συγκεντρώθηκαν περίπου 6.000 φίλαθλοι, που ήταν και η μεγαλύτερη προσέλευση σε αγώνα του Βορρά, ενώ στη Β' Εθνική το πιο εμπορικό παιχνίδι ήταν αυτό μεταξύ της Καλαμάτας και του ΠΑΣ Γιάννενα (1.400).
Δηλαδή η Παναχαϊκή της "μικρής" κατηγορίας συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο από τον "τελικό" Ευρώπης της Λάρισας, αλλά και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

NOVITO 9/4/09 13:36  

"Ανώνυμε" τώρα που (πιστεύω πως) τελείωσες το λογύδριο σου, να σε ενημερώσω πως σαν ΠΑΟΚτσή με αφήνει παγερά αδιάφορο η Παναχαϊκή (ή ή Χ Παναχαϊκή...). Θα σταθώ απλά σε μερικά "ενδιαφέροντα" σημεία...

Γράφεις αρχικά ότι "Τα περισσότερα εισιτήρια κόπηκαν σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα, αυτό μεταξύ του Άρη και του ΟΦΗ (9.226) και ακολούθησε το ματς της Παναχαϊκής.". Αν θες να συγκρίνεις την προσέλευση στο γήπεδο της Πάτρας με την προσέλευση στο Χαριλάου, αδικείς την ομάδα σου. Να σε ενημερώσω (αν δε το ξέρεις) ότι απ τα 9226 εισιτήρια στο σάπιο μήλο, μεγάλος αριθμός διατέθηκε (και πάλι) σε σχολεία της περιοχής και φυσικά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης. Και φυσικά μη ξεχνάμε πως στα συγκεκριμένα προσμετρούνται και τα διαρκείας. Κάτι που σημαίνει (όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και απ τις εικόνες απ τα 2 γήπεδα) πως αδικείς την ομάδα σου για την αγωνιστική που πέρασε, μ αυτή τη σύγκριση....

Από το παραπάνω βγάζεις το συμπέρασμα πως, το παιχνίδι της Παναχαϊκής "Ήταν δηλαδή το δεύτερο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός (ακόμα και ο τελικός του βόλλει ή κάποια παιχνίδια μπάσκετ δεν συγκέντρωσαν τόσο κόσμο) του διημέρου." !!! Αλήθεια με ποιο σκεπτικό προκύπτει κάτι τέτοιο?? Καταρχήν το πόσο "μεγάλο" (sic!) είναι ένα γεγονός προκύπτει μόνο απ τα εισιτήρια?? Αλλά και έτσι να ήταν μην ξεχνάς πως 2 απ τις 3 πρώτες (σ.σ. OΣΦΠ, Π.Α.Ο.Κ.) σε εισιτήρια ομάδες της bananaleague αγωνιζόταν εκτός έδρας. Αλλά και πάλι τα εισιτήρια δεν αποτελούν σοβαρό κριτήριο για ένα τέτοιο αφελές συμπέρασμα... Το παιχνίδι στην Πάτρα δε μεταδώθηκε ζωντανά από κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, όπως έγινε με τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια αρκετών ομάδων της bananaleague, κάποιων αγώνων του μπάσκετ, αλλά και του αγώνα βόλεϊ του Ηρακλή. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες σχετικά με το θέμα... Για παράδειγμα η Παναχαϊκή αγωνιζέται σε μια περιοχή που "διψάει" ποδοσφαιρικά. Επομένως, είναι λογικό, με την πρώτη ευκαιρία να συγκεντρώνει αρκετό (για τα δεδομένα της κατηγορίας) κόσμο. Όλα αυτά χωρίς να θέλω να μειώσω την παρουσία στις κερκίδες της Πάτρας. Απλά με ένα γεγονός μην οδηγούμαστε σε αφελή συμπεράσματα, μεγεθύνοντας κάποια πράματα και παραβλέποντας κάποια άλλα.... ;)

Και τέλος σχετικά με το "οτι και ο παοκ επρεπε να εχει πεσει κατηγοριες ωπος εριξε ο βενιζελος την παναχαικη και τον φωστηρα .
απο οτι καταλαβα ιστορια ξερεις , και ενα αλλο παραδειγμα ειναι και η αεκ και αυτη επρεπε να παιζει χαμηλεσ κατηγοριες , ελπιζω τωρα να σου μπορεσες να ακολουθησεισ τον συνηρμο μου.." να συμπληρώσω: και ο ΟΣΦΠ, ο (νέος?) Πανιώνιος, ο Άρης, κλπ, κλπ.... Και σε αυτό ακριβώς το σημείο φαίνεται η διαφορά (κακώς!!) των ομάδων που συγκρίνεις...

Ανώνυμος,  10/4/09 13:29  

για τα εκτος εδρασ ματσ και ειδικοτερα του αστερα με παοκ οσο αφορα την συγκριση :
σιγουρα η πατρα εχει διψα για ποδοσφαιρο αλλα οταν ανεβει η παναχα τοτε θα καταλαβεις και θα ειναι πιο κατανοητα αυτα που σου γραφω ,

Η ατμόσφαιρα ήταν «ηλεκτρισμένη» καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με μια μικρή μερίδα αστυνομικών να χωρίζει τους περίπου 1.200 φίλους της Παναχαϊκής από τους περίπου 700 των γηπεδούχων = 1.900 Το ευρύτερο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Πάτρας έχει μόνιμο πληθυσμό 190.843 κατοίκους

Στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2.092 εισιτήρια
Σύνολο Νομού θεσαλονικης έχει μόνιμο πληθυσμό : 1.084.001

και δεν θελω να παρεξηγηθω οτι εχω κατι με τον παοκ , ισα ισα μακαρι να καταφερνε φετος ο παοκ να επερνε και κυπελο και πρωταθλημα και θα ειμουν διπλα με φιλαθλουσ του παοκ να πανυγιριζω ( εχω φιλουσ παοκ και τα σηζηταμε αυτα), , δυστηχως ωμος σιγα μην αφηνε το αθηναικο κεντρο (παρακγα) να πρωταγονιστηση ο παοκ φετος , και παλι καλα να λεμε , ..
τελος ευχομαι στην ομαδα μου να παιξει πολυ συντομα αντιμετοπη με τον παοκ ( να ανεβει Α δηλαδη) και στον παοκ καλη συνεχεια ...

NOVITO 11/4/09 13:03  

"Ανώνυμε" απ ότι βλέπω θέλεις να κάνουμε έναν διάλογο με αοριστίες γύρω απ το ποδόσφαιρο, την Παναχαϊκή, τον ΠΑΟΚ, τους 3 του πρώην ΠΟΚ και γω δε ξέρω τι ακόμα....

Σε τι να πρωτοσταθώ??
Στο "αλλα οταν ανεβει η παναχα τοτε θα καταλαβεις και θα ειναι πιο κατανοητα αυτα που σου γραφω "? Πριν μερικά χρόνια ήταν στην Α και δε μπορώ να πω ότι έχουμε και πολλά να θυμόμαστε...

Στην δεύτερη παράγραφο που δε νομίζω να κατάλαβε κανείς σε τι αναφέρεσαι, αλλά και που αποσκοπεί το συγκεκριμένο κομμάτι..

Γράφεις "Στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2.092 εισιτήρια
Σύνολο Νομού θεσαλονικης έχει μόνιμο πληθυσμό : 1.084.001", χωρίς να μας πεις τι σχέση έχουν αυτά τα δύο μεταξύ τους...

Στο μόνα που μερικώς συμφωνούμε, είναι όσα γράφεις στο τέλος, με εξαίρεση φυσικά το "και παλι καλα να λεμε", γιατί ΠΑΟΚ είσαι και δε συμβιβάζεσαι...!

Ανώνυμος,  12/4/09 00:02  

αστο φιλε αν δεν θελεισ να απαντησεισ η δεν θελεισ να καταλαβεισ δεν εχει νοημα ο ανοιχτοσ διαλογος , περι πληθυσμου και εκτος εδρασ παιχνιδιου οταν μια πολη εχει μεγαλο πληθυσμο και πανε σε εκτοσ εδρασ παιχνιδι μονο 500 και μια πολη με πολυ λιγοτερο πληθυσμο πανε 1.200 και δεν καταλαβενεις τι σου λεω , και δεν ειναι οτι υπαρχει διψα ποδοσφαιρικη στα εκτος εδρα πανε ατομα που αγαπανε την ομαδα και την στηριζουν , η ποδοσφαιρικη διψα ειναι μονο για τα εντος , αν ουτε αυτο το καταλαβενεισ τι να σου πω .....

γιαυτο σου γραφω οτι μολισ ανεβει η παναχα θα καταλαβεις , και για το οτι δεν θυμασαι πολλα πραγματα οταν ηταν στην Α , ο κοσμοσ δεν συμετηχε γιατι ηταν ο λουκοπουλσ και εστηνε τα παιχνιδια και την ειχε την ομαδα ανσασερ , αλλα μαλον ουτε αυτο το καταλαβενεις....

παναργειακος παναχαικη 1900
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2.092
ο 13 παιχτης ειναι ο πιο σημαντικοσ αν δεν υπηρχε η παραγκα , θα κανατε την ιδια ατμοσφαιρα αν η ομαδα σας ειχε πεσει κατηγορια η θα σασ εσωζε παλι καπιοσ απο τυουσ πολιτικουσ σασ , και να σου πω το γιατι ο παοκ εχει αυτην την καταντια ? γιατι δεν ειχε ποτε εναν προεδρο με κονε και φραγκα.....

NOVITO 12/4/09 15:44  

Καταρχήν, ευχαρίστως να κάνουμε διάλογο. Για να γίνει όμως σωστός διάλογος πρέπει και οι 2 μεριές να καταλαβαίνουν τα γραφόμενα του άλλου και να μη θέλουν να πουν αυτά που πιστεύουν χωρίς επιχειρήματα... Για παράδειγμα συγκρίνεις κάποιο εκτός παιχνίδι της Παναχαϊκής (χωρίς να μας λες ποιο, λες και όλοι ξέρουμε τα εκτός παιχνίδια της Παναχαϊκής...), με το Αστέρας-ΠΑΟΚ, την ώρα που σύμφωνα με την ΠΑΕ Αστέρας και την Ελληνική Αστυνομία, εισιτήρια μπορούσαν να αγοράσουν μόνο κάτοικοι του νομού Αρκαδίας, με την επίδειξη φυσικά της αστυνομικής τους ταυτότητας. Δε νομίζω να συνέβη το κάτι ανάλογο στο παιχνίδι της Παναχαϊκής στο οποίο αναφέρεσαι. Επίσης ξεχνάς πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο (στ)η Θεσσαλονίκη, κάτι που αποδεικνύεται και από τα παραπάνω...

Για την πρόσφατη παρουσία της Παναχαϊκής που αναφέρεις, προφανώς και έχεις δίκιο, καθώς είναι γνωστό τα διάφορα διοικητικά μπλεξίματα που είχε για χρόνια (και) η Παναχαϊκή.

Στη συνέχεια μας αναφέρεις δύο ματς (προφανώς το Παναργειακός-Παναχαϊκή είναι το εκτός που ανέφερες πριν, σωστά?) Εκτός από 2 κατηγορίες, τα ματς έχουν κι άλλες αναφορές. Από την απόσταση των γηπέδων των 2 ομάδων, μέχρι την ύπαρξη μόνο γηπεδούχων, σύμφωνα με τα αρμόδια όργανα, στο ματς της Τρίπολης.

Όσο για το τελευταίο κομμάτι, ειλικρινά προσπάθησα αρκετά να καταλάβω τι θες να πεις, αλλά είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη από 4 ενωμένες προτάσεις με διαφορετικό νόημα...

Unknown 19/7/09 10:10  

Λεφτά ξελεφτά, το ίδιο είχε κάνει το 1994 η Αγγλία, που έδινε 300.000.000 λίρες στην Πολωνία, και το έιπε και δημοσίως, για να κερδίσουν την Ολλανδία, και να πάνε οι Άγγλοι στο Μουντιάλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Πολωνία έφαγε 3 γκόλ τότε. Το συμπέρασμα??? Αν είχε ομαδάρα ο ΠΑΟΚ τότε, ας κέρδιζε. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες.

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP