OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

27/2/08

Print this post

KATAΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΤΩΝ BLOGGERS AΠΟ ΤΟΝ Prophet Estarian:

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε μας τους άσχημους που δε μπορούμε να γνωρίσουμε γκομενάκια έξω, και στα γκομενάκια που μπαίνουν στο blog μας.
2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.Μετά τις προσκαλούμε για καφέ, και ελπίζουμε κάποια στιγμή να βάλουμε κανα γκολ. Τι διάολο, τόσες έξυπνες αττάκες να μην παν χαμένες
3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα ή συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή ο κόσμος κατάλαβε οτι μπορεί έτσι να γνωρίσει γκομενάκια.
4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Γκομενάκια ψάχνουμε, τα υπόλοιπα είναι σάλτσες και επίδειξη γνώσεων και χιούμορ
5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.Εγώ όχι. Έχω μάθει πως όταν μιλάς για μαθηματικά σε γκομενάκια ξενερώνουν. Εξαίρεση οι παράξενοι ελκυστές. Όλοι όμως θέλουν να σκοράρουν. Και δεν κατάλαβα, άλλος βρίσκει θηλυκό με τα φράγκα, άλλος με το αυτοκίνητο, άλλος με τους κοιλιακούς, ε εγώ θέλω να βρώ με τις μπαρτζολέτες που γράφω.
6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες)για το καμάκωμα, οπότε τι σας πειράζει; Άμα δε θέλετε να την πέσουμε στις δικές σας γυναίκες πείτε τους να φυτρώσουν κυταρίττιδα μέχρι το μυελό των οστών και να γράφουν για ριάλιτι.
7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Μπορούν να βρούν καλύτερες αττάκες για καμάκι από το "σκύψε να σε διορίσω"
8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Το ίδιο και το δικαίωμά του να χουφτώνει ωραία μπουτάκια.
9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.Ξέρετε τι έχουμε τραβήξει απο μουρλές που ψάχνουν να βρούν που μένουμε για να μας σκίσουν τους χιτώνες;

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  27/2/08 23:44  

entaksei psiloxazomara..alla ok..eleytheria exoyme :)

(pros to parwn) xaxaxa

NOVITO 27/2/08 23:46  

ELA MORE.....XRIAZETE K LIGOS XABALES...:)

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP