OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

29/2/08

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ???

Print this post

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει την βιαιοπραγία αστυνομικού εις βάρους του Γρηγόρη Παπαζαχαρία εξέδωσε η Π.Α.Ε. Ηρακλής. Οι "κυανόλευκοι" τονίζουν ότι επιφυλάσσονται για τη χρήση νομίμου δικαιώματός τους, από την στιγμή που συνεχίζεται η έρευνα για το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να καταγγείλει το απαράδεκτο περιστατικό, που σημειώθηκε μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’ και αφορά στην βιαιοπραγία αστυνομικού εις βάρος του ποδοσφαιριστή μας Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα, λίγα μέτρα δίπλα από το λεωφορείο της ΠΑΕ, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας με το συμπαίκτη του, Γιώργο Μπαντή, είχαν συζήτηση με φίλο της ομάδας από την Αθήνα, όταν από μπροστά τους, συνοδεία ισχυρής ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας (ΜΑΤ), πέρασαν οι Ηρακλειδείς, που βρέθηκαν στο Γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα και αντικρίζοντας τους παίκτες εστράφησαν προς το μέρος τους, με συνέπεια οι αστυνομικοί να τους απωθήσουν βιαίως, παρά τις άμεσες διευκρινίσεις των παικτών μας, ότι πρόκειται για φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από την προσέγγιση, που επιχειρούσαν.

Τότε, ένας εκ των αστυνομικών, χρησιμοποιώντας την ασπίδα, που έφερε, κτύπησε βάναυσα με αυτή στο πρόσωπο τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, ο οποίος - αυτομάτως - του φώναξε ότι είναι ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ, διαμαρτυρόμενος για τη συμπεριφορά του, αλλά εισέπραξε από την πλευρά του οργάνου της Τάξης υβριστική και περιπαικτική συμπεριφορά, καταδεικνύοντας σαφώς ότι γνώριζε ποιον κτυπούσε εκείνη τη στιγμή. Οι υπόλοιποι των συναδέλφων του, αναγνωρίζοντας το απαράδεκτο και επιλήψιμο ατόπημα του συγκεκριμένου αστυνομικού, έσπευσαν να τον συμπαρασύρουν, τραβώντας τον μακριά από το σημείο του όλου σκηνικού.

Οι υπεύθυνοι της αποστολής ζήτησαν το λόγο από τον επικεφαλής των ΜΑΤ, ο οποίος – απολογούμενος - ζήτησε συγγνώμη, όμως στην άμεση και εύλογη απαίτηση να εμφανίσει τον ενεχόμενο στο περιστατικό αστυνομικό, δήλωσε αδυναμία να το πράξει.

Η ανεπίτρεπτη αυτή συμπεριφορά μας κάνει να θλιβόμαστε από την παρουσία τέτοιων στοιχείων στο Σώμα της Αστυνομίας, στοιχεία, τα οποία αμέσως θα πρέπει να αποβληθούν, με μέριμνα των ιθυνόντων.

Η έρευνα για το όλο περιστατικό συνεχίζεται και η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επιφυλάσσεται για τη χρήση παντός νομίμου δικαιώματός της.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"

Ερώτηση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη:
Αυτόν τον τσόγλανο μπορείτε να τον μπαγλαρώσετε από τις κάμερες του Γ. Καραϊσκάκης , να τον ξηλώσετε από τη θέση του , να τον φυλακίσετε και να αποζημιώσει ηθικά και οικονομικά τον ποδοσφαιριστή;


Ερώτηση προς τον πρόεδρο του Π(Σ)ΑΠ-ΑΡΙΑ :
Δεν ακούσαμε να λέτε κάτι κ.Αντωνιάδη , για το περιστατικό. Ποδοσφαιριστής δεν είναι και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας??? Μετά το τουμπεκί για την κλωτσιά του Σίσιτς , κάνετε γαργάρα και το συγκεκριμένο περιστατικό???

1 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Panagiotis 1/3/08 05:54  

Σε παρακαλώ πολύ. Ο καημένος ο μπασκίνας έκανε προπόνηση στο ξύλο για να διατηρείται σε φόρμα. Αμέσως να τον πιάσουμε, να τον κάνουμε έτσι, να τον κάνουμε αλλιώς, κτλ. Εγώ θα έλεγα να τον μπουρντίσουμε. Όπως κάνουν τα αρσενικά τα γουρούνια, τα γαϊδούρια, τα σκυλιά, κτλ.

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP