OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

1/1/08

ΗΡΕΜΑ............

Print this post

Από τους Πορτογάλους ήρθαν οι ειδήσεις και έγινε θόρυβος στην πόλη...

Δημοσίευμα της έγκυρης "Ο Jogo" (28/12) κάνει αναφορά για προσέγγιση του Φερνάντο Σάντος με Ποστίγκα της Πόρτο και Πάουλο Γκόμες της Πάκος Φερέιρα

Ωστόσο αναφέρεται:

"Αρνήθηκε δανεισμό ο Ποστίγκα"

και....

"Στον ΠΑΟΚ εκτός απροόπτου ο Γκόμες"

Μετάφραση τα πιο κύρια για Ποστιγκα:

"Προτεραιότητα του Φερνάντο Σάντος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ είναι ο Χέλντερ Ποστίγκα. Ο ελληνικός σύλλογος προσπάθησε να εξετάσει την υπόθεση δανεισμού του παίκτη ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην αρχή της σεζόν είχε αρνηθεί πάλι δανεισμό στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2009. Παρόλαυτα ίσως να το ξανα σκεφτεί ο Ποστίγκα καθώς δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται για να μπορέσει να έχει μία ελπίδα να τον καλέσει ο Φελίπε Σκολάρι στην Εθνική Πορτογαλιας".

Αυτά γράφουν οι Πορτογάλοι και όπως καταλαβαίνεται πολύ δύσκολα θα έρθει ο Ποστίγκα γιαυτό χαμηλά την μπάλα που την σηκώσατε μερικοί ψηλά, μετά την είδηση που μετέφεραν σταθμοί της πόλης χωρίς να δώσουν την λεπτομέρεια της "o jogo" ότι ο παίκτης αρνήθηκε δανεισμό.


Μετάφραση τα πιο κύρια για Πάουλο Γκόμες:

«Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ενδεχομένως να φύγει από την Πάκος Φερέιρα είναι ο μέσος Πάουλο Γκόμες του οποίου την απόκτηση εξετάζει με προσοχή ο Φερνάντο Σάντος προπονητής του ΠΑΟΚ. Εκτός απροόπτου ο Ελληνικός σύλλογος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του πρώην παίκτη της Λειρία. Ο οποίοςαποκτήθηκες από την Πάκς στην αρχή μία ένδοξης σεζόν για την ομάδα.»

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP