OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

28/1/08

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81-80

Print this post





Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να "παίζουν" σα σαρδέλες , οι του μπάσκετ , όμως , χθες φάγανε γαύρο.....
Ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του, έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό που πάλεψε, αλλά έφυγε ηττημένος από την Πυλαία με σκορ 81-80. Αποτέλεσμα που έφερε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία τον ΠΑΟΚ (20 βαθμοί μετά από 14 αγωνιστικές)
Ο Νίκος Κούβελας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα (κορυφαίος της 14ης αγωνιστικής με 152 ψήφους), αφού με τους 20 πόντους που πέτυχε, κατάφερε να καλύψει σε σημαντικό βαθμό το κενό από την απουσία του δεύτερου ξένου της ομάδας, αλλά και να αντισταθμίσει τη ζημιά που έκανε μέσα στη ρακέτα του ΠΑΟΚ ο Marc Jackson. Ο αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού τελείωσε το παιχνίδι με 33 πόντους και κρατούσε μόνος του την ομάδα του μέσα στον αγώνα.

Τα Δεκάλεπτα: 21-19, 43-33, 58-52, 81-80
ΠΑΟΚ: Ringstrom 1, Gillespie 3 (1), Βεργίνης 14 (1), Diarra 16 (5), Χαριτόπουλος 7 (10 ριμπ.), Kutluay 10 (1), Rowe 6, Κούβελας 20, Τσιάκος 4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Blakney 2, Παπαμακάριος, Πρίντεζης 5 (1), Teodosic 3 (1), Μπουρούσης, Greer 25 (3), Μαυροκεφαλίδης, Jackson 33.

Ο Κώστας Φλεβαράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός ότι μπορεί να στηρίζεται σε πολλούς παίκτες: «Είναι μία μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά, τους παίκτες, τη διοίκηση και τους φίλαθλοι. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός, πέρα από τις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα, είχε δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση μέχρι πριν από 2 εβδομάδες. Ηταν η ομάδα που έχασε μόνο ένα παιχνίδι σε όλο τον πρώτο γύρο. Δεν μας παρέσυρε το τι έγινε στος τελευταίους δύο αγώνες της Ευρωλίγκας. Ξέραμε ότι θα ήταν καλύτερα χωρίς τον Σόντερς. Ήξερα πολύ καλά και αρχή μου είναι ότι πάνω από οποιοδήποτε παίκτη είναι η ομάδα. Και σήμερα είδατε ότι όλα είναι ομαδική δουλειά και δουλεύουν έτσι, σήμερα ο Κούβελας, αύριο ο Χαριτόπουλος, μεθαύριο κάποιους άλλο»
Ο Πίνι Γκέρσον είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία και τα εξέφρασε με σαφή τρόπο στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς. «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Πάλεψαν και αυτή η νίκη θα τους βοηθήσει. Αν πω κάτι για το παιχνίδι, μπορεί να μπλέξω. Αν τα πω όλα όσα σκέφτομαι, θα δυσαρεστήσω πολλούς, παρότι θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Είμαι μεγάλος και έμπειρος για να τα κρατήσω μέσα μου και μετά από δυο μέρες, να ξεθυμάνω. Ο ΠΑΟΚ πήγε εννιά φορές περισσότερες στις βολές.» Τι να πούμε κ. Πίνι (πάρα πολύ) Γκέρσον??? ¨οταν στηρίζεσαι σε έναν και μόνο παίκτη , ενώ διαθέτεις τέτοιο υλικό , και βρίσκεσαι μέχρι και 15 πόντους πίσω τι να πούμε.......δε ξέραμε ότι στο μπάσκετ πρέπει και οι δυο ομάδες να βαράνε τον ίδιο αριθμό βολών...........

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  29/1/08 00:25  

ΞΕΣΑΛΩΣΑΤΕ ΠΑΛΙ...

takola 30/1/08 17:40  

Μεγάλη νίκη, και μεγάλο μάθημα για της "σαρδέλες" του ποδοσφαίρου, αλλά και για τον προπονητή τους, που νομίζει ότι αν δεν έχει παίκτες του ενός εκατομμυρίου ευρώ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν έχεις ψυχή όλα γίνονται...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP