OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

21/1/08

ΣΑΡΔΕΛΟΠΑΙΚΤΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΖΕ ΣΤΙΣ 7.......

Print this post

Ο Ηρακλής είχε την ουσία και ο ΠΑΟΚ την επιπολαιότητα. Οι «κυανόλευκοι» νίκησαν με 1-0 στο «Καυτανζόγλειο» τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο ντέρμπι (ίσως και αναμενόμενος άσσος ) της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που δεν κατάφερε να κερδίσει για 9η συνεχόμενη χρονιά τον «συμπολίτη» του, στην έδρα του.


Στα πρώτα 10' λεπτά της συνάντησης οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικά, χωρίς κάποιες ιδιαίτερες φάσεις να σημειώνονται μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ηρακλής κατάφερε στο 12' να προηγηθεί με πλασέ του Γιάντση και από το σημείο εκείνο ο ΠΑΟΚ ανέβασε τους ρυθμούς του, αναζητώντας την ισοφάριση. Kάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ανούσιες προσπάθειες στο χώρο του κέντρου, με το θέαμα να μένει σε χαμηλά επίπεδα και τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες.


Η είσοδος του Λάκη έκανε τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό στο β' ημίχρονο και στο 49' δημιούργησε την πρώτη καλή φάση, με τον Σάλμον να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Πάρντο.


Στο 69' και σε φάουλ του Μπαϊάνο, ο προωθημένος Κνολ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα (73΄), ο Ολλανδός αμυντικός αναίτια (υποψία πέναλντι μάλιστα υπέρ του ΠΑΟΚ) αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποχώρησε. Σαν να μην έφτανε αυτό στην ομάδα του Σάντος, ήρθε και νέα αποβολή στο 79΄, πάλι με 2η κίτρινη κάρτα του Μπαλάφα (ορθότατη , ανοησία του Αρτινού μέσου) κι ο ΠΑΟΚ έμεινε με 9 παίκτες.!


Σε εκείνο το σημείο του αγώνα το ματς έγειρε προς τον Ηρακλή, με τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος, να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 85' , και τους παίκτες (ή σαρδέλες ?) του ΠΑΟΚ να κόβονται με επιθετικά φάουλ σε μια-δυο φάσεις που πήγαν να δημιουργήσουν.


Παρά την ήττα και (κυρίως) την κακή εμφάνιση , οι περίπου 6500 χιλιάδες τρελαμένοι Παοκτσήδες , έκαναν ακόμα μια φορά κατάληψη στο Καυτατζόγλειο (χαρακτηριστικό το σύνθημα << είναι μικρό , είναι μικρό το γήπεδο...>>) και ήταν άψογοι εντός του γηπέδου.



Μετά το τέλος του παιχνιδιού , όμως , οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν αδικαιολόγητα πάνω από δέκα δακρυγόνα (εδώ η σχετική ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ), που προκάλεσαν μεγάλο πρόβλημα ακόμα και σε μικρά παιδιά. Κανείς δεν κατάλαβε το λόγο , αν και , προφανώς , η ΕΛ.ΑΣ. ήθελε να δικαιολογήσει την παρουσία της , άσχετα αν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα 40 κωλόπαιδα έκαναν πάρτι στους δρόμους γύρω από το γήπεδο....


O ΠΑΟΚ παρέμεινε μετά από αυτό το αποτέλεσμα στους 23 βαθμούς στην κατάταξη του πρωταθλήματος και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (χωρίς τους Κνολ και Μπαλάφα) στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 27.Ιαν.2008, ώρα έναρξης 19:00).

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ....... ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ...... ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ......

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Άνχελ Πεντράθα): Πάρντο, Μαυρογενίδης, Ραγκουέλ, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένιο, Πουρσανίδης (82΄ Παπαδόπουλος), Χλωρός (90΄+3 Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μάρκες, Ααρόν (87΄ Παπαστεργιανός).


ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Σνάουτσνερ (90΄+1 Ορφανός), Κνολ, Μελίσσης, Χαραλάμπους (46' Λάκης), Μπαϊάνο, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Σάλμον, Κωνσταντινίδης (73' Γκονζάλες).



Το live του αγώνα:

13' : O Χλωρός από αριστερά κάνει παράλληλη πάσα , πλασέ του Γιάντση και γκολ

20': Σέντρα του Χαραλάμπους από τα αριστερά , κεφαλιά του Σάλμον , η μπάλα περνάει παράλληλα απ την εστία του Πάρντο , ο Γεωργιάδης δεν προλαβαίνει να τη σπρώξει στα δίχτυα.
23' : Κίτρινη κάρτα ο Μπαλάφας
35': Ο Μαυρογενίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, μετά από κάθετη μεταβίβαση του Marques, ωστόσο το δεξί σουτ που επιχείρησε έφυγε πολύ ψηλά άουτ.
43': 'Εξυπνο πλασέ του Γεωργιάδη στν περιοχή , ο Πάρντο μπλοκάρει
45' : Αντικαταστάθηκε ο Χαραλάμπους
46' : Πέρασε στον αγώνα ο Λάκης
49': Kάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, ο Salmon ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών και βρέθηκε απέναντι από τον Pardo, o Iσπανός τερματοφύλακας έπεσε στα πόδια του επιθετικού του ΠΑΟΚ αποκρούοντας το πλασέ του και έδιωξε σε πλάγιο άουτ.
60': Σουτ του Ααρόν , η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Fernandes
65' : Κίτρινη κάρτα ο Κνολ
69': Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για τον ΠΑΟΚ, Knol και Πουρσανίδης πήδηξαν για την κεφαλιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού, ο κ. Γερμανάκος σφύριξε επανάληψη και ταυτόχρονα έδειξε και κίτρινη κάρτα στον Knol.
70' : Δεύτερη κίτρινη και αποβολή ο Κνολ
73' : Αντικαταστάθηκε ο Κωνσταντινίδης
73' : Πέρασε στον αγώνα ο Γκονζάλες
79' : Δεύτερη κίτρινη και αποβολή ο Μπαλάφας
82' : Τραυματίστηκε ο Πουρσανίδης, ο οποίος αποχωρεί από τον αγώνα
85': Κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου στον Γιάντση , όμως το πλασέ του σκόρερ καταλήγει αόυτ
87' : Αντικαταστάθηκε ο Ααρον
87' : Πέρασε στον αγώνα ο Παπαστεριανός
90' : Αντικαταστάθηκε ο Σνάουτσνερ
90' : Πέρασε στον αγώνα ο Ορφανός
93' : Αντικαταστάθηκε ο Χλωρός
93' : Πέρασε στον αγώνα ο Ιωαννίδης



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΟΕΟ???

2 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Ανώνυμος,  22/1/08 20:00  

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ Ε?

NOVITO 22/1/08 20:15  

RE TZONI THA MAS DIROYN...........
AN KE TO XAME ANAFERI.....
(STO TELOYS AFTOY TOY POST: http://novito.blogspot.com/2008/01/1900.html)

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP