OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

7/1/08

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0

Print this post



Με νίκη ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το νέο έτος , ενώ ταυτόχρονα οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν το καλύτερο δώρο στο συμπαίκτη τους Ζήση Βρύζα, ο οποίος φόρεσε για τελευταία φορά την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς αποχώρησε πλέον από την ενεργό δράση.


Αγωνιστικά, κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά , σκόραρε νωρίς , έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και απείλησε την κυπελλούχο Ελλάδας στις αντεπιθέσεις με δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί μπήκαν πολύ αποφασιστικά, κέρδισαν τον κέντρο, πίεσαν ασφυκτικά, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν αφού έλλειπε ο ικανός επιθετικός που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο πρώτο ημίχρονο καθόρισε το νικητή της αναμέτρησης και αποτέλεσε το έναυσμα για το ξέσπασμα του κόσμου του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της Τούμπας, που για μια ακόμη φορά δημιούργησε μοναδική ατμόσφαιρα και βοήθησε στο μέγιστο βαθμό στην προσπάθεια των παικτών της ομάδας.


Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με πάθος και τις δυνατές μονομαχίες σε όλες τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου να είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Κουκουλάκης δεν έδειξε καμία κίτρινη κάρτα στα πρώτα 45 λεπτά και τα σφυρίγματά του ήταν ελάχιστα. Στην επανάληψη όμως η κατάσταση άλλαξε εμφανώς, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις και με στόχο να φτάσουν στην ισοφάριση. Τα μαρκαρίσματα έγιναν πιο σκληρά και το πάθος των ποδοσφαιριστών σε ορισμένες στιγμές ξεπερνούσε τα όρια. Ο κ. Κουκουλάκης αναγκάστηκε πλέον να δείξει την κίτρινη κάρτα σε παίκτες και των δύο ομάδων, όπως επίσης και την κόκκινη στον Φωτάκη, σε σκληρό μαρκάρισμα του τελευταίου επάνω στον Χριστοδουλόπουλο. Η Λάρισα, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες, δεν κλείστηκε πίσω και έψαξε το γκολ, αφήνοντας όμως έτσι ακάλυπτη την άμυνά της, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και μόνο για λόγους λανθασμένων επιλογών δεν πέτυχαν και δεύτερο γκολ.

Μετά από αυτήν τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 23 βαθμούς στην κατάταξη του πρωταθλήματος και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ξάνθη στην Τούμπα (Κυριακή 13.Ιαν.2008, ώρα έναρξης 16:45), στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής, πρώτη για το δεύτερο γύρο.



To film του αγώνα...

1': 'Εναρξη αγώνα
13': Εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη , η μπάλα στην αγκαλιά του Φερνάντες
15': ΓΚΟΟΟΛ O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος κεφαλιά του Κώτσιου στο χώρο του κέντρου, απέφυγε τον Κοτσόλη που επιχείρησε έξοδο και σε κενό τέρμα με αριστερό πλασέ σημείωσε το 1:0



22': Aτομική προσπάθεια του Salmon έξω από την περιοχή, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή και απέναντι από τον Κοτσόλη ανακόπηκε λίγο πριν πλασάρει με προβολή από τον Κώτσιο.
30': Απευθείας εκτέλεση φάουλ με το δεξί από τον Χριστοδουλόπουλο έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Κοτσόλης δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ και έσωσε την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ
43': Σέντρα από αριστερά προς το ύψος του δευτέρου δοκαριού του Fernandes, o Φωτάκης έπιασε δεξί δυνατό σουτ στην κίνηση, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έπεσε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.
51': Σέντρα του Sznaucner από δεξιά, η μπάλα πήρε πολύ ύψος και κατέληξε στο ύψος του δευτέρου δοκαριού στον Γεωργιάδη, ο οποίος έπιασε δυνατή κεφαλιά, όμως ο Κοτσόλης έδιωξε σε κόρνερ.
58': Eκτέλεση φάουλ απο αριστερά του Baiano, ο Χριστοδουλόπουλος ξεχάστηκε από τους αμυντικούς της Λάρισας στην πίσω γωνία της μικρής περιοχής, η δυνατή κεφαλιά του όμως πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοτσόλη.
60' : Αντικαταστάθηκε ο Κυριακίδης
60' : Πέρασε στον αγώνα ο Κόζλεϊ
70' : Κίτρινη κάρτα ο Χαραλάμπους
73' : Απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Φωτάκη, ο οποίος έκανε πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Χριστοδουλόπουλο
75' : Κίτρινη κάρτα ο Μπακαγιόκο
78' : Αντικαταστάθηκε ο Καλαντζής
78' : Πέρασε στον αγώνα ο Μπαχράμης
83' : Αντικαταστάθηκε ο Χριστοδουλόπουλος
83' : Πέρασε στον αγώνα ο Βρύζας
89' : Κίτρινη κάρτα ο Μπαϊάνο
90' : Αντικαταστάθηκε ο Σάλμον
90' : Πέρασε στον αγώνα ο Ορφανός
93' : Αντικαταστάθηκε ο Βενετίδης
93' : Πέρασε στον αγώνα ο Ιγκλέσιας
93' : Αντικαταστάθηκε ο Λάκης
93' : Πέρασε στον αγώνα ο Ηλιάδης



Συνθέσεις...

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μπαϊάνο, Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης, Σάλμον, Λάκης

Λάρισα (Δώνης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Βενετίδης, Γκαλίτσιος, Αλεξάνδρου, Κυριακίδης, Φωτάκης, Καλαντζής, Μπακαγιόκο, Σαρμιέντο, Κώτσιος






Συνέντευξη Τύπου...

Φερνάντο Σάντος: "H αγωνιστικότητα στον αγώνα ήταν πολύ μεγάλη και από τις δύο ομάδες, γι΄ αυτό και το παιχνίδι ήταν πολύ καλό από άποψη έντασης και αγωνιστικότητας. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη, παρά την έντονη προσπάθεια της Λάρισας για να ισοφαρίσει. Εμείς είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και γι' αυτό πιστεύω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς.

Αφιερώνω προσωπικά αυτήν τη νίκη στον Ζήση Βρύζα, ο οποίος σήμερα έβαλε ένα τέρμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και αρχίζει μία νέα. Εγώ του εύχομαι να είναι η πορεία του το ίδιο επιτυχημένη και γεμάτη χαρές.

Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, όταν η αντίπαλη ομάδα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, δεν είχαμε τη διαύγεια που έπρεπε. Βιαζόμασταν στις τελικές μας προσπάθειες και δεν καταφέραμε έτσι να δώσουμε νωρίτερα ένα οριστικό τέλος.

Στις προπονήσεις καθημερινά προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ πάνω στο πώς να τελειώνουμε επιτυχώς τις φάσεις που δημιουργούμε. Αποδίδω το ότι δεν σκοράραμε ένα δεύτερο γκολ μόνο στο άγχος. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια για τη σημερινή νίκη. Απέχουμε ακόμα αρκετά από αυτό που θέλω εγώ, ωστόσο είναι φανερή η βελτίωσή μας σε πολλούς τομείς.

Η δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ώστε στο μέλλον να γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί. Πλέον έχουμε 4 επιθετικούς μετά την αποχώρηση του Βρύζα και πιστεύω ότι έχουμε λύσεις για να καλύψουμε το κενό του Ζήση Βρύζα"
.

Γιώργος Δώνης: "Δεν μας αξίζει η βαθμολογική θέση που έχουμε γιατί θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια πίστη, να εξακολουθήσουμε να παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και να αποκτήσουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι στα χαρτιά το πρόγραμμά μας είναι ευνοϊκό από τη στιγμή που έχουμε εννιά αγώνες στην έδρα μας.

Αν αναλύσει κανείς το παιχνίδι της Λάρισας θα διαπιστώσει ότι διαθέτουμε ποιοτική ομάδα. Δεν φτάνει όμως η ποιότητα. Στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία κι εμείς δεν την έχουμε. Πρέπει λοιπόν να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας.

Πιστεύω ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, επαναλαμβάνω όμως ότι στο τέλος της σεζόν, κανείς δεν θα θυμάται αν η Λάρισα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο"
.

Σε ερώτηση για τα σενάρια περί μεταγραφής του Γκαλίτσιου υποστήριξε ότι: "Είναι καλός και εξελίξιμος παίκτης, αλλά υπάρχει και μια τιμή. Προς το παρόν λοιπόν παραμένει στην ομάδα, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κάποια ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει".





Αξίζει να σημειωθεί ότι , ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Ζήση Βρύζα για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ αλλά και τον κόσμο για την συμπαράστασή του, εξέδωσε η διοίκηση του "Δικεφάλλου του Βορρά".





ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΗΣΗ!!!


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP