OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

14/12/07

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Vs ΓΥΝΑΙΚΑ

Print this post

Σας έχει πάρει τ' αυτιά η "δικιά σας" επειδή ασχολείστε με τον υπολογιστή και δεν της δίνετε σημασία? Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε δικαιολογία να της πείτε, ιδού δέκα σημαντικοί λόγοι για να βγείτε εσείς από πάνω την επόμενη φορά...

  1. Δεν χαλάει λεφτά. Το κόστος του Internet είναι αμελητέο σε σχέση με τα έξοδα που έχει μία γυναίκα. Μία απλή έξοδος του στυλ καφεδάκι, φαγητό και μπαράκι στο τέλος ανέρχεται σε πολλά λεφτά, χωρίς να λάβουμε υπ’ όψιν μας την καθιερωμένη βολτίτσα στα μαγαζιά που στην καλύτερη περίπτωση κυμαίνεται γύρω στα 15 € ανά τρία μέτρα. Μην ξεχνάτε ότι το βράδυ είναι ακόμα πιο φτηνό το Internet. Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι;
  2. Δεν έχει πονοκέφαλο. Ακόμα και να κρυώσει από ιό, με ένα καλό αντιβιωτικό είναι καλύτερος από πριν. Ακόμα και σε περίπτωση που υποφέρει από τις υψηλές θερμοκρασίες, με μία φτηνή ψύκτρα ξεπερνιέται κι αυτό.
  3. Δεν έχει περίοδο. Η μοναδική περίοδος που έχει είναι η περίοδος αναβάθμισης ή κανένα update αραιά και πού. Όχι, η αναβάθμιση δεν κοστίζει τίποτα σχεδόν σε σχέση με τις τιμές που έχουν πιάσει οι σερβιέτες και τα updates είναι δωρεάν. Μην παραβλέψουμε το γεγονός ότι δεν τρελαίνεται κατά τη διάρκεια που κατεβαίνει το update, σε αντίθεση με μία γυναίκα που βαράει κόκκινα έξι μέρες κάθε μήνα.
  4. Δεν έχει γονείς. Πολύ βασικό αυτό, δώστε σημασία. Δεν χρειάζεται να λογοδοτήσετε σε κανέναν αν το κακομεταχειριστείτε ή το σπάσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα άλλο και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Φυσικά και δεν είστε αναγκασμένοι να περνάτε άπειρες ώρες βαρεμάρας συζητώντας για την λάμψη, το ΠΑΣΟΚ και άλλα θέματα απείρου κάλλους με δύο ή παραπάνω άτομα τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα σας ήταν παντελώς αδιάφορα.
  5. Δεν τρώει τον άμπακο για να κάνει δίαιτα μετά. Το μόνο που του χρειάζεται είναι μία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και τίποτα άλλο. Ούτε σοκολάτες, ούτε γιαούρτια, ούτε κοτόπουλα με 0% λιπαρά και φτου κι απ' την αρχή. Μία μπρίζα φτάνει.
  6. Είναι κοινωνικό. Μπορείτε να μιλάτε σε chat rooms, σε messengers, στο iRC ή όπου αλλού θέλετε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Του αρέσει να γνωρίζει κόσμο, να βλέπει ταινίες και να ακούει μουσική. Δεν θα σας παραπονεθεί γιατί πετύχατε την Λίτσα στο chat και της κάνετε prive για να κανονίσετε να βγείτε (ή να μπείτε, ανάλογα τη Λίτσα) ούτε θα παραπονεθεί για τις μουσικές σας προτιμήσεις. Όχι άλλη Βίσση.
  7. Δεν έρχεται μαζί σας στις διακοπές, ούτε έχει τον πρώτο λόγο για το που θα πάτε. Μπορείτε να πάτε, να ξεσαλώσετε με τις πο***νες και τις τουρίστριες και όταν γυρίσετε με το καλό θα σας περιμένει όπως ακριβώς ήταν όταν τον αφήσατε. Σε περίπτωση που έχετε φορητό υπολογιστή, μπορείτε να τον πάρετε και μαζί σας γλυτώνοντας μάλιστα και το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί ως γνωστόν τα laptop ταξιδεύουν δωρεάν.
  8. Δεν κάνει κατάληψη στο μπάνιο σας σκορπώντας άπειρα πολύχρωμα κουτάκια, σακουλάκια, σαμπουάν, αφρόλουτρα και σερβιέτες, με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε ούτε την μπανιέρα ούτε τον νεροχύτη. Για έναν παράξενο μάλλον λόγο που δεν γνωρίζω, η λεκάνη παραμένει πάντα σε ευδιάκριτο σημείο. Για τους παθούντες, συνήθως κάπου δίπλα στην λεκάνη είναι και η μπανιέρα. Ψάχτε λίγο.
  9. Δεν κάθεται συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο. Ακούτε ότι θέλετε και όσο δυνατά θέλετε. Ακόμα και να το πάρετε μαζί σας σε ταξίδι δεν κρυώνει, δεν κατουριέται , δεν βαριέται και ούτε πιάνεται. Ούτε χρειάζεται να κάνετε συνέχεια στάσεις για να αλλάξει στάση, σερβιέτα, φύλλο, ύψος, γραφικό χαρακτήρα, φούστα - μπλούζα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
  10. Δεν σας βαριέται. Κι ας μην τον βγάζετε έξω (τον υπολογιστή!!!), κι ας μην του κάνετε δώρα, κι ας μην του κάνετε τα χατήρια. Είστε ο μόνος που έχει και είναι πλήρως εξαρτημένος από σας. Δεν θέλει ούτε καν αρκουδάκια. Ακόμα και στην περίοδο αναβάθμισης (βλέπε Νο.3) τα πράγματα που αγοράζετε για τον υπολογιστή τα χαίρεστε εσείς, μόνο εσείς και κανένας άλλος.


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP