OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

16/12/07

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ...............

Print this post

ΤΡΕΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
(ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ , ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ , ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

ΗΔΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ 3ΠΟΝΤΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ (?) ΜΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΣΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ



Η Μπαρτσελόνα πήρε με χαρακτηριστική ευκολία τη νίκη επί της Βαλένθια κι έκανε την καλύτερη πρόβα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη αγωνιστική. Οι μπλαουγκράνα συνέτριψαν με 3-0 τις Νυχτερίδες μέσα στο Μεστάγια, αλλά... έχασαν όπως όλα δείχνουν τον Λιονέλ Μέσι που αποχώρησε τραυματίας και εκφράζονται φόβοι ότι θα μείνει έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ντέρμπι... στα χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο Μεστάγια. Οι μπλαουγκράνα πήραν εύκολη νίκη με 3-0 επί των Νυχτερίδων, οι οποίες έμειναν για 6η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς γκολ και έκαναν την καλύτερη πρόβα ενόψει του El Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη αγωνιστική.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Σάμουελ Ετό μετά από πάσα του Λιονέλ Μέσι, ενώ ο καμερουνέζος "χτύπησε" ξανά στο 26`, πάλι έπειτα από πάσα του νεαρού αργεντίνου, δείχνοντας ότι επέστρεψε... ορεξάτος μετά τον τραυματισμό του.

Οι μπλαουγκράνα συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και σφράγισαν τη νίκη τους στο 61ο λεπτό με τον Γκούντγιονσεν, ύστερα από πάσα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, αναγκάζοντας τους φιλάθλους της Βαλένθια να αποχωρήσουν πρόωρα απογοητευμένοι από τις κερκίδες του γηπέδου.

Μπορεί, όμως, η Μπαρτσελόνα να έφυγε νικήτρια από το Μεστάγια και να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Ρεάλ (σ.σ. αγωνίζεται την Κυριακή 16/12), αλλά υπέστη σοβαρό πλήγμα. Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε και αποχώρησε αναγκαστικά στο 44ο λεπτό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μυικό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, γεγονός που, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα τον κρατήσει για έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Συνεπώς, ο νεαρός αργεντίνος δεν θα είναι πιθανότατα στη διάθεση του Φρανκ Ράικαρντ για το El Clasico.

Ντέρμπι... με τα όλα του έγινε στο Ολίμπικο της Ρώμης. Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-2 της Λάτσιο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τη Ρόμα, η οποία αγωνίζεται την Κυριακή (16/12).

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, με τον Κιελίνι να βλέπει την ανάποδη κεφαλιά του στο 14` να καταλήγει λίγο άουτ. Οι λατσιάλοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Μπουφόν να αποκρούει το σουτ του Μουντινγκάι στο 17` και ένα λεπτό αργότερα τον Μάουρι να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.

Οι μπιανκονέρι έφτασαν στο γκολ στο 29ο λεπτό, όταν, μετά από κόρνερ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, η μπάλα έφτασε στον Σαλιχάμιτζιτς εκείνος έκανε το σουτ και ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, από θέση οφσάιντ όμως, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το γκολ και στο 36` έφεραν το ματς στα ίσα με κοντινή κεφαλιά του Πάντεφ, με το 1-1 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Γιουβέντους έφτασε και σε δεύτερο γκολ με εξαιρετικό σουτ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο από τα αριστερά. Στο 60` ο Τρεζεγκέ θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του στο 60`, αλλά αστόχησε σε τετ α τετ με τον Μάρκο Μπαλότα. Στο 62` η Λάτσιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κιελίνι στον Πάντεφ, ενώ 3 λεπτά αργότερα, ο Μπουφόν πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε απευθείας κοντινό σουτ του Ρόκι.

Ο Ντελ Πιέρο, που ξεκίνησε βασικός λόγω της απουσίας του Βιντσέντζο Ιακουίντα, ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση - νίκη και στο 70` έπειτα από εξαιρετική μακρινή πάσα του Ζανέτι, κατέβασε άψογα την μπάλα και πλάσαρε για δεύτερη φορά τον Μπαλότα.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των μπιανκονέρι να διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε σπρώξιμο του Λεντέσμα στον αρχηγό τους, ενώ το μόνο που κατάφερε η Λάτσιο ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Πάντεφ, ξανά με κεφαλιά έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων.

ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (15:30) ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP