OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

29/12/07

Print this post

Τη σημασία του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, στις 7μ.μ, το Σάββατο 29/12/2007, αλλά πολύ περισσότερο τη σημασία της μαζικής παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτό, επεσήμανε ο Κώστας Φλεβαράκης.


Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική της Α1, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να παίξουμε με πολύ πάθος, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο είναι η παρουσία και η συμπαράσταση του κόσμου. Θέλουμε να είναι δίπλα μας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αν μη τι άλλο όσοι ήταν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, περιμένουμε να μπουν ακόμη καλύτερα στην ομάδα και τα δύο νέα παιδιά, ο Rowe και ο Ringstrom, αλλά τώρα πια δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί. Ολοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με πρώτη μας προτεραιότητα την άμυνα, αλλά σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, εκτός από εμάς, θα πρέπει να παίζει και ο κόσμος. Πέρα από τη δική μας μεγάλη προσπάθεια».

Μιλώντας για την ΑΕΛ, που μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει πολύ αξιολόγη πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, υποστήριξε… «Το παιχνίδι αυτό, το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος. Και όλα τα παιχνίδια είναι για μας τελικοί. Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που δουλεύει σωστά κι αυτό φαίνεται κι από τα αποτελέσματά τους. Στο σκοράρισμά τους, στηρίζονται πολύ στους περιφερειακούς, Παπανικολόπουλο, Keys και Teague, αλλά πολλή δουλειά κάνουν και οι ψηλοί. Ειδικά στα ριμπάουντ, και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ΑΕΛ είναι πρώτη στα ριμπάουντ. Γενικά είναι ψηλότερα από εμάς σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της στατιστικής και από κάθε άποψη θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα, να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην περιφέρειά τους, ο Teague για παράδειγμα έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι (όταν πέτυχε 39 πόντους στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ) ότι στην καλή του βραδιά μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο. Υπάρχει ποιότητα και στους ψηλούς, με τον όγκο του Ceranic να είναι σημείο αναφοράς για το παιχνίδι της ΑΕΛ μέσα στη ρακέτα, ενώ και ο Klimavicius είναι κινητικός ψηλός, που σκοράρει και παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Υπάρχει γενικά μεγάλη εκτίμηση για τον αντίπαλό μας, αλλά και μεγάλη επιθυμία και πίστη για τη νίκη από τη δική μας ομάδας».

Η γενική είσοδος είναι 10€ και τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, ενώ την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, μπορούν να προμηθευτούν και τα εισιτήρια διαρκείας τους στις νέες μειωμένες τιμές. Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν ΜΟΝΟ 50€ και εξασφαλίζουν την είσοδό στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα 11 προγραμματισμένα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, τους 9 αγώνες πρωταθλήματος και τα δύο παιχνίδια για το FIBA Eurocup.
Διατίθενται επίσης εισιτήρια διαρκείας για τις θέσεις των VIP, των 200€ και 600€.

Η 10η αγωνιστική:

ΜΑΡΟΥΣΙ COSTA COFFEE

-

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

-

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

-

ΑΡΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ Τ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

-

Α.Ε.Κ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

-

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Π.Α.Ο.Κ.

-

Α.Ε.Λ. 1964

ΡΕΘΥΜΝΟ ALMECO

-

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP