OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

10/12/07

Print this post

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!

Οδυνηρή ήττα από την ΑΕΚ, μέσα στο γήπεδό του γνώρισε ο ΠΑΟΚ, που έχασε με 64-87 και παρέμεινε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε και πάλι με πολύ άσχημο τρόπο το παιχνίδι, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-20 από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και αναγκάστηκε να ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το γεγονός ότι κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 5 πόντους (23-28) δεν είχε συνέχεια, η ΑΕΚ κράτησε το προβάδισμα, ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και κατάφερε έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ως το τέλος να κερδίσει.

Δεκάλεπτα: 12-27, 27-41, 47-65, 64-87
ΠΑΟΚ: Βεργίνης 7 (1), Ντιαρά 14 (4), Χαριτόπουλος 13, Δεμερτζής 8 (1), Σφέικος 8, Χάμφρεϊ 4 (1), Κούβελας, Τσιάκος 8, Σόντερς 2.
ΑΕΚ: Ουέσον 22, Σι 12, Ταπούτος 8, Κυρίτσης 13 (2), Χατζής 7 (1, Μπάρλος 11 (1), Εϊβερι 8 (2), Σίμτσακ 4, Βασίλιεβιτς 2.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ταμπ Μπάλντγουϊν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν ένα απογοητευτικό απόγευμα για όλους. Είχα την ελπίδα ότι μετά τις τελευταίες προπονήσεις θα είχαμε καλύτερη ψυχολογία, αλλά και πάλι ξεκινήσαμε άσχημα και η ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή για να κρατήσει τη διαφορά. Δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις με τον Ουέσον. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Δεν μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Ισως τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά του καλοκαιριού να δημιούργησαν μεγαλύτερη αισιοδοξία από αυτήν που θα έπρεπε. Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα, κάνω λάθη, αλλά δεν πρόκειται να ρίξω σε κανέναν την ευθύνη. Είμαι όμως από τη φύση μου άνθρωπος που δεν τα παρατά και δεν παραιτείται».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε «Η νίκη μας είναι σημαντική, αλλά το μέγεθός της δεν είναι πραγματικό. Κερδίσαμε εύκολα, όχι μόνο λόγω της εμφάνισής μας, αλλά και λόγω των προβλημάτων του ΠΑΟΚ».

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος υποστήριξε: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας και όλους όσοι ήρθαν να μας στηρίξουν. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, για να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν αλλά η τελευταία θέση (για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας !!!) είναι πραγματικότητα.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΕ:


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια της ομάδας.

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ......................

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό προπονητή Thomas Anthony "Tab" Baldwin, αλλά και το συνεργάτη του Erdem Can.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..................

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Κώστας Φλεβαράκης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ και θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.

Ο κ. Φλεβαράκης, επιστρέφει στην ομάδα του ΠΑΟΚ μετά από επτά χρόνια, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ και τη σεζόν 1998-99, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, τον τελευταίο τίτλος της ομάδας.

ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ.........

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP