OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

31/12/07

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0

Print this post

Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα, καθώς ηττήθηκε από την ΑΕΚ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με σκορ 2:0, με γκολ των Blanco και Cesar, ένα σε κάθε ημίχρονο. Παρά τις πολλές απουσίες του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει αρκετές φορές επικίνδυνα απέναντι από τον Moretto κι αν οι παίκτες του ήταν πιο ψύχραιμοι, ίσως το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους θεατές στο ΟΑΚΑ.

Με επιθετικό σύστημα παρέταξε την ομάδα του ο Σέρα Φερέρ στο "ντέρμπι των Δικεφάλων", καθώς χώρεσε στην ενδεκάδα τέσσερις επιθετικογενείς παίκτες.

Κάτω από την εστία της της ΑΕΚ επέστρεψε (μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής) ο Μορέτο, με την αμυντική τετράδα να συνθέτουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ράμος, Άλβες, Δέλλας και Αρουαμπαρένα. Ρόλο αμυντικών μέσων επωμίστηκαν οι Καφές και Τόζερ, με τους Μαντούκα και Ριβάλντο στις δύο πτέρυγες, και τον Λυμπερόπουλο λίγο πιο πίσω από τον Μπλάνκο, που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Στον αντίποδα, ο Σάντος κατέβασε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Γκολκίπερ ο Φερνάντες, οι τέσσερις στην άμυνα ήταν οι Χαραλάμπους, Μελίσσης, Κνολ και Μπαλάφας, στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Μπαϊάνο, Ηλιάδης και Μουμίν, με τους Λάκη και Χριστοδουλόπουλο να αποτελούν τα μοναδικά "στηρίγματα" στην επίθεση για τον μοναδικό προωθημένο, Βρύζα.


Η ΑΕΚ μπήκε, όπως αναμενόταν, με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση στο ματς, με τον Φερνάντες να αναγκάζεται να επέμβει δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο προκειμένου να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε ισάριθμες προσπάθειες του Ράμος.

Στο 4' μετά από πάσα του Λυμπερόπουλου, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ βρέθηκε από πλάγια θέση και επιχείρησε το σουτ, με τον Αργεντινό γκολκίπερ όμως να δείχνει με το "καλημέρα" ότι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μπλοκάροντας τη μπάλα.

Το ίδιο έκανε και έξι λεπτά αργότερα (10'), όταν ο Ράμος βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής από θέση πλάγια δεξιά, χωρίς όμως να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Φερνάντες με το διαγώνιο σουτ που έκανε.

Ο ΠΑΟΚ είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του "επίσκεψη" στα αντίπαλα καρέ στο 8' με την επικίνδυνη σέντρα του Ηλιάδη να κόβεται στο ύψος της μικρής περιοχής από τον Δέλλα, ενώ μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Θεσσαλονικείς άρχισαν σταδιακά να αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες στο ματς.

Στο 11' το σουτ του Μπαλάβα δεν ανησύχησε τον Μορέτο, όμως στο 16' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1, με τον Χριστοδουλόπουλο να επιχειρεί το δεξί φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό πλασέ βλέποντας τον Μορέτο λίγο έξω από την εστία του, με τον γκολκίπερ της Ένωσης να διώχνει με τις άκρες των δαχτύλων του σε κόρνερ.
Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε εκ νέου τον έλεγχο της αναμέτρησης, έκλεισε τον ΠΑΟΚ στα καρέ του, με τους γηπεδούχους να φτάνουν χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση έξω από τη μεγάλη περιοχή το Φερναντές, και να δοκιμάζουν αρκετές φορές τα πόδια τους...

Στο 19' το δυνατό ευθύβολο σουτ του Λυμπερόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή βρήκε τον Φερνάντες σε ετοιμότητα καθώς έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μεσσήνιος άσος δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη σερί φορά τον Αργεντινό γκολκίπερ.

Ο Μαντούκα τροφοδότησε τον Καφέ, αυτός έστρωσε με το στήθος τη μπάλα στον Λυμπερόπουλο, ο τελευταίος έκανε απευθείας σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Φερνάντες έπεσε στην αριστερή του γωνία και και παραχώρησε κόρνερ με το αριστερό του χέρι.

Η Ένωση είχε "κατασκηνώσει" εξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες της να συνεχίζουν να απειλούν με σουτ κοντά στην περιοχή, και τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο μή καταφέρνοντας να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους για πολλή ώρα.

Στο 25' ο Ριβάλντο έκανε σουτ-βολίδα με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Φερνάντες , με τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ να μην ανησυχεί ιδιαίτερα ένα λεπτό αργότερα στο σουτ του Καφέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο... διαγώνισμός σουτ δεν είχε τελειωμό (η ΑΕΚ απειλούσε σε αυτό το διάστημα τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια) με τη μπάλα να φεύγει άουτ από το σουτ του Λυμπερόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 28', ενώ το σουτ του Μαντούκα στο 29' κατέληξε στην αγκαλιά του του Φερνάντες.

Στο 31' οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναξαν για πέναλτι σε πέσιμο του Μπλάνκο μέσα στη μεγάλη περιοχή, πιεζόμενος από τον Μελίσση, όμως ο τηλεοπτικός φακός αποσαφήνισε απόλυτα τη φάση, καθώς φάνηκε ότι ο Αργεντινός άσος έπιασε αέρα στην προσπάθειά του να κάνει το κοντρόλ. Δύο λεπτά όμως αργότερα (33") ο "Ζορό" της ΑΕΚ ήταν συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα.

Ο Ριβάλντο δέχτηκε πάσα από τον Λυμπερόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, βρήκε ελεύθερο πεδίο και έκανε το δυνατό σουτ, με τον Φερνάντες να αποτυγχάνει να συγκρατήσει την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπλάνκο που καιροφυλακτούσε να πάρει το "ριμπάουντ" και να μη δυσκολευτεί με ψύχραιμο δεξί πλασέ από κοντά να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Σέρα Φερέρ.



Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Μπλάνκο έτρεξε να πανηγυρίσει γονατίζοντας στο έδαφος και δείχνοντας με τα δύο του χέρια τον ουρανό, αφιερώνοντας ουσιαστικά το γκολ αυτό στον πατέρα του, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.

Στο 37' η ΑΕΚ βρέθηκε για πολλοστή φορά με παίκτη της φάτσα με την εστία, με τον Δέλλα να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή μετά από ατομική ενέργεια, το διαγώνιο όμως σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στο ματς, προκαλώντας ανησυχία στην άμυνα της ΑΕΚ, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε πολλή δουλειά, με εξαίρεση το σουτ του Χριστοδουλόπουλου στο 16'.

Στο 40' ο Βρύζας έπιασε την γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Χαραλάμπους από τα αριστερά, όμως ο Λάκης δεν πρόλαβε να μπει στη φάση εγκαίρως με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 43' , με τον ιδιαίτερα δραστήριο -όποτε είχε τη μπάλα στα πόδια του- Χριστοδουλόπουλο να περνά τον Ράμος και να βγάζει την παράλληλη μπάλα από τα αριστερά, όμως ο Βρύζας δεν πρόλαβε δίνοντας τον χρόνο στον Μορέτο να μπλοκάρει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Φερνάντο Σάντος να περνάει τον Βαγγέλη στη θέση του Μουμίν, με τους φιλοξενούμενος να έχουν την πρώτη καλή στιγμή με τον Χριστοδουλόπουλο, το σουτ του οποίου έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Μορέτο.

Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες στο πρώτο τέταρτο, με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει αισθητά σε σύγκριση με το πρώτο 45λεπτο, και τη μοναδική φάση άξια αναφοράς να γίνεται στο 56', όταν ο Ράμος έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή υπό την πίεση του Χριστοδουλόπουλου, με τους γηπεδούχους (παίκτες και φιλάθλους) να ζητούν με έντονο τρόπο να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών αλλά ο διαιτητής Παπασταμάτης να υποδεικνύει σωστά να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Με αφορμή την απόφαση αυτή, ο Δέλλας ζήτησε (σε έντονο ύφος) το λόγο από το διαιητητή, ως αρχηγός της ΑΕΚ, εισπράττοντας την κίτρινη κάρτα.

Οι δύο ομάδες (ειδικά η ΑΕΚ που ήταν η κυρίαρχος στο πρώτο μέρος) είχαν κατεβάσει ταχύτητα, με την επόμενη αξιόλογη φάση να καταγράφεται στο 66' και να είναι μάλιστα διαρκείας.

Μετά από ένα-δύο με τον Ριβάλντο ο Αρουαμπαρένα μπήκε στη μεγάλη περιοχή με μέτωπο προς την εστία έχοντας την πίεση από τους Ηλιάδη και Μελίσση, με τον δεύτερο να κανει την προβολή, τον Αργεντινό αριστερό μπακ να πέφτει στο έδαφος και τον διαιτητή Παπασταμάτη να λέει "παίζεται".

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπλάνκο έκανε μακρινό σουτ, με τον Φερνάντες να μπλοκάρει όμως με διπλή προσπάθεια. Με το εύθραστο 1-0 να παραμένει, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο "τολμηρός" στη συνέχεια, απειλώντας δύο φορές τους γηπεδούχους.

Στο 70' η σέντρα του Χαραλάμπους έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μορέτο , ενώ στο 73' ο Βρύζας βρέθηκε φάτσα με το 1-1 όμως δεν ήταν εύστοχος.

Ο Λάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης από το σημείο του πέναλτι έστρωσε με κεφαλιά τη μπάλα στον Βρύζα, όμως το μονοκόμματο σουτ του τελευταίου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η φάση αυτή φαίνεται ότι αφύπνισε την Ένωση, η ο οποία κυνήγησε με μεγαλύτερη όρεξη το δεύτερο γκολ που θα της εξασφάλιζε... οριστικά και αμετάκλητα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 75', μετά από συνεργασία των Ράμος και Λυμπερόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Καφέ, με το σουτ του μέσου των "κιτρινόμαυρων" να φεύγει έξω από την εστία του Φερνάντες.

Στο 81' η κεφαλιά του Λυμπερόπουλου μετά από κόρνερ του Τόζερ έφυγε άουτ, ενώ στο 82' η Ένωση έφτασε μία ανάσα από το 2-0.
Το σουτ του Καφέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπλόκαρε τη μπάλα μετά από σουτ του Ζούλιο Σέζαρ (είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στη θέση του Ριβάλντο).

Στο 86' νέα προσπάθεια του Βραζιλιάνου εξτρέμ έστειλε τη μπάλα άουτ, όμως στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του ματς "επιβραβεύτηκε" για τη θετική παρουσία του στο μικρό διάστημα της συμμετοχής του καθώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με την ΑΕΚ να αποχαιρετά ιδανικά το 2007.

Ο Λυμπερόπουλος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ των παικτών του ΠΑΟΚ, μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή των "ασπρόμαυρων", με τον Σέζαρ να γίνεται ο παραλήπτης της μπάλας μετά την παράλληλη σέντρα του "Λύμπε" και με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες, γράφοντας το τελικό 2-0.




Α.Ε.Κ.

Μορέτο,Μαρσέλο
Δέλλας,Τραϊανός
Αρουαμπαρένα,Ροδόλφο
Άλβες,Ζεράλντο
Ράμος,Έντσον
Τόζερ,Ντάνιελ
Καφές,Παντέλης
Ριβάλντο,Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα
Λυμπερόπουλος,Νίκος
Μπλάνκο,Ισμαέλ
Μαντούκα,Γκουστάβο


Π.Α.Ο.Κ.
Φερνάντες,Ντάνιελ Μάρσιο
Χαραλάμπους,Ηλίας
Μελίσσης,Χρήστος
Κνολ, Ρουντ
Μπαϊάνο,Αγκενάλντο
Λάκης,Βασίλης
Ηλιάδης,Στέλιος
Μπαλάφας,Σωτήρης
Μουμίν,Χουσεΐν
Χριστοδουλόπουλος, Λάζαρος
Βρύζας,Ζήσης


To film του αγώνα...

4' :Ύστερα από πάσα του Λυμπερόπουλου ο Ράμος από δεξιά πλάγια θέση έκανε καλό σουτ, όμως ο Φερνάντες μπλόκαρε την μπάλα.
16': Ψηλοκρεμαστό καλό σουτ από τον Χριστοδουλόπουλο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μορέτο διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
19': Δυνατό ευθύβολο σουτ από τον Λυμπερόπουλο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Φερνάντες έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.
25': Σουτ βολίδα από τον Ριβάλντο αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι του Φερνάντες.
33' : GOOOOOAL!!! Σουτ του Ριβάλντο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Φερνάντες αποκρούει όμως ο Μπλάνκο πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία άνοιξε την μπάλα στα δίχτυα.
34' : Κίτρινη κάρτα ο Καφές
37': Σουτ βολίδα από τον Ριβάλντο αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι του Φερνάντες.
43': Ωραία ατομική ενέργεια από τον Χριστοδουλόπουλο που έκανε παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά, ο Βρύζας δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή και η μπάλα καταλήγει στον Μορέτο.
46' : Αντικαταστάθηκε ο Μουμίν
46' : Πέρασε στον αγώνα ο Βαγγελής
47': Πολύ καλό σουτ από τον Χριστοδουλόπουλο, έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μορέτο.
57' : Κίτρινη κάρτα ο Δέλλας
57': Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται λανθασμένα για πέναλτι, όταν ο Ράμος μπήκε στην μεγάλη περιοχή και σε μια επαφή με τον Χριστοδουλόπουλο έπεσε στο έδαφος. Ο διαιτητής σωστά έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.
59' : Κίτρινη κάρτα ο Μπαλάφας
66': Σουτ του Μπλάνκο έξω από την μεγάλη περιοχή , ο Φερνάντες μπλοκάρει την μπάλα.
66': Οι παίκτες του Λορέντζο Σέρα Φερέρ διαμαρτύρονται για άλλη μια φορά για πέναλτι, όταν ο Αρουαμπαρένα μπήκε στην περιοχή και στην προσπάθεια του να περάσει δύο αμυντικούς του ΠΑΟΚ έπεσε στο έδαφος. Παρα τις διαμαρτυρίες ο διαιτητής έδειξε σωστά να συνεχιστεί ο αγώνας, αφού δεν φαινόταν κάτι αντικανονικό.
68' : Αντικαταστάθηκε ο Μπαλάφας
68' : Πέρασε στον αγώνα ο Αθανασιάδης
73': Ο Λάκης απέφυγε σαν σταματημένο τον Αρουαμπαρένα, κάνει στην σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης κάνει κεφαλιά πάσα, όμως το απευθείας σουτ του Βρύζα μέσα από την μεγάλη περιοχή κατέληξε απελπιστικά άουτ.
74' : Κίτρινη κάρτα ο Βρύζας
75': Ο Ράμος πασάρει στον Λυμπερόπουλο μέσα στην περιοχή, ο έλληνας επιθετικός δίνει στον Καφέ, όμως το σουτ του τελευταίο από πολύ καλή θέση καταλήγει άουτ.
77' : Αντικαταστάθηκε ο Ριβάλντο
77' : Αντικαταστάθηκε ο Μαντούκα
77' : Πέρασε στον αγώνα ο Μανού
77' : Πέρασε στον αγώνα ο Σέζαρ
82' : Εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τον Καφέ που αδειάζει δυό αμυντικούς του ΠΑΟΚ, κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Φερνάντες.
90' : GOOOOOAL!!! Εξαιρετική μακρινή πάσα από τον Δέλλα, ο Λυμπερόπουλος μπαίνει μόνος του στην μεγάλη περιοχή κάνει την πάσα για τον Ζούλιο Σέζαρ που σε κενή εστία δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 2-0.
90' : Κίτρινη κάρτα ο Σέζαρ
91' : Αντικαταστάθηκε ο Μπλάνκο
91' : Πέρασε στον αγώνα ο Κονέ
93':
Λήξη αγώνα , ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0



Συνέντευξη Τύπου....

Λορένθο Φερέρ: "Για μένα τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα αναπτύχθηκε με στυλ που εμένα μου αρέσει. Στα πρώτα 30 λεπτά είχαμε 7-8 σουτ για γκολ. Μέχρι που ήρθε το γκολ η ομάδα μου έκανε μια πολύ έντονη προσπάθεια και εκεί φάνηκε μια παύση στο παιχνίδι της. Στο πρώτο μέρος ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στην επανάληψη δεν είχαμε ούτε τον ίδιο ρυθμό, ούτε την ίδια κινητικότητα. Πάντως είχαμε εισόδους από τα πλάγια και από τον άξονα και ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα αποτέλεσμα που αξίζαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ωφελεί. Είναι λυπηρό το καλύτερο γήπεδο της Αθήνας να έχει τέτοια ποιότητα αγωνιστικού χώρου".

Φερνάντο Σάντος: "Ηταν ένας πολύ καλός αγώνας. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Μας υποχρέωσε το πρώτο εικοσάλεπτο να είμαστε πίσω στην άμυνα. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε για να πετύχουμε κάτι καλό. Σταθήκαμε καλά και το 1-0 θα ήταν πιο δίκαιο σαν αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας μου, αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Δεν μας αρέσει να χάνουμε. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά και ότι παίκτες σαν τον Ριβάλντο κάνουν την διαφορά. Είναι ωραίο συναίσθημα να σε χειροκροτούν οι αντίπαλοι οπαδοί. Οσο ήμουν στην ΑΕΚ έδωσα τα πάντα, όπως και με τον ΠΑΟΚ".




0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP