OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

26/11/07

Print this post






Ανταπόκριση από τα Ζωνιανά

Ο κακόμοιρος ο Μπομπ, που ήταν μια παρηγοριά για τα κοπέλια σήμερα, αλλά και για τσι μπαμπάδες τους και τσι μαμάδες τους, που δεν τ' αντέχουν καθόλου και που μόνο ο Μπομπ και η Ντόρα τα κάνουν να σκάσουν λιγάκι, την πάτησε για τα καλά με το ΕΣΡ.

Αυτό είναι ένα συμβούλιο που το πληρώνουμε και αυτό καλά εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες και που κάθε τόσο πρέπει να κάνει και καμιά παρεμβασούλα για να δικαιολογεί τα λεφτά που παίρνει. Τώρα του κατέβητσε να κόψει τον Μπομπ μόνο και μόνο γιατί ο Μπομπ έχει καταγωγή κρητικιά, όπως λέει και το επίθετό του (Σφουγγαράτσης).

Η διτσαιολογία που αναφέρουν στο σκεπτικό τους είναι ότι ο Μπομπ έχει σκηνές βίας που διαταράσσουν την ψυχολογιτσή βία των παιδιών, αλλά εμείς που βλέπουμε τον Μπομπ κάθε μέρα στον καφενέ που πίνουμε τις ρατσιές μας, ούτε μια φορά δεν το είδαμε το κοπέλι να ρίχνει μπαλωθιές ή να δέρνει αστυνομικούς.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι τον έκοψαν τον κακομοίρη τον Μπομπ γιατί ήταν λίγο αδερφή, αλλά αυτό το πράγμα δε θα το δεχτούμε εμείς οι κρητικοί. Έχουμε ανεχτεί να λένε τα κοπέλια μας χασισέμπορους, πιστολάδες, μαχαιροβγάλτες, αλλά να μας πουν αδερφές ποτέ. Πάντως αν κατά τύχη είναι λίγο ψιλοαδερφή ο Μπομπ να ψάξουμε την καταγωγή του να δούμε μήπως δεν είναι Κρητικάκι το κοπέλι, αλλά από την Αθήνα.


0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP