OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ:

28/11/07

Print this post

Δε ζηταμε να μας χαριστει τιποτα!! Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που τα βλεπουν τα πραγματα διαφορετικα! Το κρατος εκανε τα στραβα ματια οταν επι 10 χρονια Μπατατουδης-Γουμενος-Παγωνης αφησαν στον Π.Α.Ο.Κ. χρεη υψους 35 εκατομυριων ευρω! Καποιοι μιλουν για ευνοια που ζητα ο Π.Α.Ο.Κ. απο την πολιτεια!
Δικαιοσυνη ζηταμε….
Επι 10 χρονια ο Π.Α.Ο.Κ. φεσωνονταν απο τους ιδιοκτητες του με πλαστα τιμολογια!!
Ο σικαμπαλα στην Αιγυπτο φαινεται να στοιχισε 250.000 (διακοσιες πενηντα χιλλιαδες) ευρω ενω στα ταμεια του Π.Α.Ο.Κ. ειναι χρεωμενος με 3.000.000 (τρια εκατομυρια) ευρω!!!!!!!!!!!! Επιβεβαιωμενα!!!!! Αυτο εχει γινει σε πολλες μεταγραφες.
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στα βιβλια της φαινεται μεσα σε 1 (ενα) χρονο να εχει κανει για τους 20 υπαλληλους της στα γραφεια να εχει προμηθευτει ποσοτητα καφφε απο χονδρεμπορο υψους 400.000 (τετρακοσιες χιλλιαδες) ευρω. Ητοι για οποιον ξερει 10.000 πεντακιλες συσκευασιες Νεσκαφε = 50.000 κιλα καφφε = 6.000.000 καφφεδες!!!!!!!! (Ποτε περασε ολη η ελλαδα απο τα γραφεια του Π.Α.Ο.Κ. για ενα καφφεδακι εμεις δεν το πηραμε πρεφα ποτε!
καθημερινα στην ΠΑΕ απο τη μερα που ανελαβε ο Ζαγορακης ερχονται κυριολεκτικα ασχετοι που δηλωνουν οτι εχουν στην κατοχη τους επιταγες με χρεη του Π.Α.Ο.Κ. προς το προσωπο τους υψους αρκετων εκατονταδων χιλλιαδων ευρω!! Για υπηρεσιες ασχετες με το ποδοσφαιρο που δεν εξηγουνται καν!
Το γηπεδο της Τουμπας ειχε επιχορηγηθει με 10.000.000 ευρω για ολυμπιακα εργα..Με αυτα τα λεφτα ο Γουμενος εστησε πανω απο τα κεφαλια μας εναν τσιγκο για σκεπαστρο που εμπαζε με την πρωτη βροχη. Ειχε το θρασσος δε, να δηλωσει σε συνεντευξη του στη θεσσαλονικη οτι τα λεφτα δεν εφτασαν για τα εργα και εβαλε απο την τσεπη του 300.000 ευρω για να ολοκληρωθουν οι εργασιες!!!!
(Που ηταν το υπουργειο αθλητισμου οταν καποιοι τρωγαν τα λεφτα του, δηλαδη τα λεφτα μας;)
Τα εισητηρια σε αγωνες του Π.Α.Ο.Κ. φαινοταν οτι κοστιζαν επι 2 χρονια κατα μεσο ορο…5 ευρω οταν το φθηνοτερο κοστιζε 15 ευρω!!!! Πως γινοταν αυτο; Ελα ντε….Αν παρει καποιος ομως τις Εισπραξεις / Εισητηρια των αγωνων στην Τουμπα θα εβλεπε οτι σε ματς που δηλωνοταν πχ 20.000 εισητηρια
οι εισπραξεις φαινοταν να ειναι 100.000 ευρω,Οταν , ξαναλεω, τα εισητηρια κοστιζαν 15,25,50,100 ευρω σε διαφορες θυρες!! Ποιος εψαξε ποτε που χανοταν αυτα τα λεφτα! Που ηταν οι κρατικοι μηχανισμοι να ελεγξουν αυτους που εκλεβαν χρηματα απο τον Π.Α.Ο.Κ. αλλα και απο την εφορια;
Στο ευρωπαικο ματς με τη στουττγκαρδη ειχε ανακοινωθει οτι τα εισητηρια ειχαν εξαντληθει 5 μερες πριν το ματς (29.000 εισητηρια ειχαν εκδοθει). Επειτα βγηκε να μας ανακοινωσει ο κ Γουμενος οτι ο Π.Α.Ο.Κ. μπηκε μεσα στο ουεφα και οτι στο συγκεκριμενο ματς ειχαν διατεθει 21.000 εισητηρια μαζι με τα διαρκειας ομως (8.000 τοτε), δηλαδη 13.000 εισητηρια καθαρα!!!! που πηγαν τα εσοδα απο 16.000 κομμενα εισητηρια μεσου ορου 40 ευρω;;
Ο Μπατατουδης για να παμε πιο πισω, λένε ότι ειχε συστ’ησει 5 εταιριες που η μονη τους δουλεια ηταν να πουλαει η μια στην αλλη τα τηλεοπτικα δικαιωματα του Π.Α.Ο.Κ. Πουλουσε η πρωτη σε ενα καναλι τα δικαιωματα για π.χ. 100 Ευρω επειτα εδινε τα δικαιωματα στη δευτερη για 80, η δευτερη στην τριτη για 60 κοκ…και η τελευταια εδινε καποια ψιχουλα στον Π.Α.Ο.Κ. Στην Επταετια Μπατατουδη χάθηκαν από τα ταμεια της ΠΑΕ 15.000.000 (δεκαπεντε εκατομυρια!!) ευρω!!!!!!!! Βεβαιωμενα απο δικηγορους και οχι λογια του αερα!
Και υπαρχουν και αλλα πολλα που εφτασαν το χρεος του Π.Α.Ο.Κ. εκει που ειναι ενω ο κ Γουμενος (αλήθεια τι δουλειά κάνει;) λέγεται ότι αγόραζε οικοπεδα στο Ωραιοκαστρο και πολυτελη αυτοκινητα!
Ολα αυτα τα αναφερω γιατι εκτος απο τους “δημοσιογραφους” που βγαζουν χολη κατα του Ζαγορακη απο το καλοκαιρι, φοβουμενοι το γιγαντωμα του - ως τωρα - σερναμενου και υποδουλωμενου Π.Α.Ο.Κ. υπαρχει και πολυς κοσμος που (παραπληροφορουμενος και απο τους πρωτους) δεν ξερει πως εχουν τα πραγματα και θεωρουν οτι ο Π.Α.Ο.Κ. θελει να γλυτωσει χρηματα του ελληνα πολιτη!
Εμεις το μονο που ζηταμε ειναι να βρεθει ο τροπος τα χρεη του Π.Α.Ο.Κ. να τα φορτωθουν αυτοι που τα εκαναν!! Η μαλλον καλυτερα…αυτοι ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ!! Αυτο απαιτησαμε και στο συλλαλητηριο της κυριακης (Ενα συλλαλητηριο περισσοτερων απο 20.000 ανθρωπων και μια πορεια 1,5 χιλλιομετρου σε εναν δρομο 8 λωριδων,που ειτε μειωθηκε ο ογκος του ειτε θαφτηκε εντελως απο τα ΜΜΕ). Να απελευθερωθει ο Π.Α.Ο.Κ. απο χρεη που δεν εχει καμμια ευθυνη ουτε η τωρινη διοικηση ουτε πολυ περισσοτερο ο κοσμος του που ζει και αναπνεει για αυτα τα 4 γραμματα και οτι αυτα αντιπροσωπευουν για εμας!
Υ.Γ. Οι συνδεσμοι του Π..Α.Ο.Κ. αλλα κ ο δικηγορος κ. Μοκκας ολα οσα αναφερω τα ειχαν ανακοινωσει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στους αρμοδιους φορεις!! Και μιλω για την εποχη που γινοταν αυτα, την εποχη Γουμενου-Παγωνη και Μπατατουδη! Ζητωντας να λαβουν τα απαραιτητα μετρα οι αρμοδιοι Υπουργοι ωστε να σταματησει το Εγκλημα!! Ομως οι ανθρωποι στους οποιους απευθυνομασταν κωφευαν!! Ισως επειδη οι ιδιοι ειχαν μεσολαβησει να μπουν στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. οι ΦΙΛΟΙ τους (γνωστο αυτο) Γουμενος και Μπατατουδης! Οσο την πλήρωσαν οι ιδιοι “κυριοι” για το ρολο τους στα χρηματηστηριακα σκανδαλα και το κραχ του 2000 (αληθεια, και εκει τι φταιει ο κοσμος που εχασε τα χρηματα του εξαιτιας των ιδιων επιτιδειων;) αλλο τοσο φταιει και ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. που ζει το γολγοθα του μια δεκαετια τωρα!
οποιος θελει να καταλαβει, με αυτα που αναφερω, μπορει να βγαλει καποια συμπερασματα για το τι εγινε και κυριως ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ….
Οι υπολοιποι δε μας απασχολουν…κανουν οτι κανουν επειδη πλεον μας φοβουνται και θα μας βρουν μπροστα τους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

0 εξασκηθηκαν στη πληκτρολογηση:

Admin Control Panel

New Post | Settings | Change Layout | Edit HTML | Moderate Comments | Sign Out

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Σταμπαρετε μας...

Επιλέξτε μέσα από τα δημοφιλέστερα "δίκτυα":

Τα banner μας...





OI ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BANNER ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ....

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ...

TΟ Panic ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Για να δείτε όλα τα τεύχη του Panic

Οι τελευταίες αναρτήσεις μας...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...

 aw2  aw2 anything-but-nd Free Image  Hosting Free Image Hosting at www.ImageShack.us / BannerFans.com ballaloum ballaloum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP